او عنوان کرد: با مراجعه چند نفر از مالباختگان به پلیس فتا شهرستان دشتستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان بوشهر افزود: پس از بررسی مشخص شد، متهمان پس از جلب نظر مشتریان، اعلام میکردند که، میبایست مبلغی بیعانه را به حسابشان واریز کنند و با موافقت خریداران، به سرعت یکی از اعضا باند، شماره کارت یکی از صاحبان فروشگاههای مختلف سطح شهرستان را برای خریدار ارسال و با واسط قرار دادن حساب مالک فروشگاه به اندازه مبلغ بیعانه واریزی متقاضی فریب خورده، بدون اطلاع صاحبان فروشگاه از اصل موضوع، از وسایل موجودی فروشگاهها که بیشتر لوازم خانگی بوده، خریداری و در ادامه این اجناس را در استانهای دیگر با قیمت پایینتر به فروش رسانیده و به وجه نقد تبدیل میکردند.
سردار واعظی ادامه داد: متهمان پس از دریافت مبلغ بیعانه دیگر پاسخگوی خریدار نبوده و به همین شیوه چندین میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند.
او گفت: علیرغم استفاده متهم اصلی از روشهای پنهان سازی هویت، با در یک عملیلات دقیق و غافلگیرانه محل اختفا وی مشخص و پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات حساب شده، متهم و همدست وی دستگیر و تحقیقات تخصصی از آنها آغاز شد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به اینکه، در تحقیقات مشخص شد که از سال ۹۵ در چند استان دیگر مرتکب چنین جرمی شدهاند، و تحت تعقیب پلیس و مراجع قضایی بودهاند. گفت: از محل اختفا متهمان چندین دستگاه تجهیزات هوشمند همراه که در ارتکاب جرم از آنها استفاده میکردند کشف و همچنین یک قبضه سلاح جنگی کلاش نیز از مخفیگاه آنان کشف شد.
سردار واعظی یادآور شد: متهمان در تحقیقات اولیه به بیش از ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری اینترنتی اعتراف کردند.
او تاکید کرد: با توجه بررسی اولیه از تجهیزات دیجیتال و رایانهای کشف شده از مخفیگاه متهمان و استخراج شماره کارت، حسابهای متعدد و شیوه مجرمانه آنها و افزایش تعداد مالبختگان از سراسر کشور، احتمال مبالغ بیشتر کلاهبرداری تو وجود دارد که کارشناسان و افسران پلیس فتا در حال بررسی هستند.
انتهای پیام/م