به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سرهنگ مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان کرد: با توجه به اینکه ثبتنام کتب درسی به صورت غیرحضوری و به صورت اینترنتی صورت میگیرد، دیده شده که مجرمان سایبری با سوء استفاده در این زمینه، کلاهبرداری میکنند.
او افزود: افراد باید هنگام ثبت نام اینترنتی کتب درسی، باید نشانی درگاه ارائه شده از سوی آموزش و پرورش را به صورت دستی در نوار نشانی (Address bar) وارد کنند و به گزینههای نمایش داده شده در موتور جستجوی خود اعتماد نکنند.
رئیس پلیس فتا بوشهر ادامه داد: در بررسىهاى صورت گرفته از سوی کارشناسان مشخص شده که وجه اشتراک این گونه شگردهاى کلاهبردارانه، ورود افراد به صفحات جعلی درگاههای بانکى به بهانه پرداخت هزینه خرید الکترونیکى است.
قاسمی عنوان کرد: برای اینکه افراد در دام کلاهبرداران اینترنتی نیفتند باید در زمان ورود به درگاه پرداخت بانکی از اصالت آن درگاه مطمئن شوند و سپس وجه را بپردازند.
او همچنین با هشدار درباره ثبت اطلاعات شخصی در پایگاههای ناشناس، گفت: برخی از مجرمان سایبری نیز با جمعآوری اطلاعات مردم در پایگاههای جعلی به دنبال اهداف بلند مدت مجرمانه خود از جمله، اخاذی و باجگیری هستند که مردم باید مراقب باشند در درج اطلاعات شخصی خود و اعضای خانواده در پایگاههای متفرقه و ناشناس خودداری کنند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر از کاربران خواست هشدارهای پلیسی را جدی بگیرند و در صورت رویارویی با موارد مشکوک و یا نیاز به مشاوره و راهنمایی با مراجعه به بخش مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا از طریق درگاه رسمی پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir از خدمات بر خط این پلیس بهرهمند شوند.
انتهای پیام/ک