او افزود: بیماری بروسلوز به دلیل آثار اقتصادی در دامداریها و آثار طولانی مدت بیماری در جمعیت انسانی مهمترین بیماری مشترک بین انسان و دام محسوب میگردد.
اسلامی گفت: به منظور پوشش دادن کامل جمعیت دامی شهرستان و جلوگیری از انتقال بیماری توسط دامها به جمعیت انسانی این طرح با برنامهریزی کامل و رعایت تمام اصول در قالب اکیپهای دامپزشکی در سطح شهرستان راور انجام شد.
رئیس دامپزشکی راور بیان داشت: بیماری تب مالت یکی از مهمترین بیماریهای مشترک بین انسان و دام میباشد که در صورت مبتلا شدن انسان عوارضی نظیر تورم مفاصل، تب، لرز، سردرد و درمان بسیار سخت و دردناکی به همراه دارد و در دام نیز به جز سقط جنین تقریبا علائم دیگری ندارد.
اسلامی تصریح کرد: اساسیترین راههای مبارزه با بیماری بروسلوز، آموزش و ترویج دامداران در ارتباط با چگونگی برخورد با دامهای سقط کرده، جنینهای سقط شده، مراقبتهای بهداشتی موقع زایمان و عدم مصرف شیر خام ورعایت مقررات بهداشتی و قرنطینهای از جمله ضد عفونی جایگاه ومحتویات سقطی وزایمانی به وسیله فرمالین و شعله دادن و همچنین جداسازی دامهای زایمان کرده از گله به مدت حداقل یک هفته و واکسیناسیون را بر شمرد.
رئیس دامپزشکی راور در پایان از مردم شریف راور در خواست کرد به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک و در عین حال پنهان ضمن همکاری با اکیپهای عملیاتی دامپزشکی جهت واکسیناسیون، از ورود دام قاچاق وغیر مجاز به دامداریها جلوگیری کنند وفقط شیرومحصولات لبنی پاستوریزه مصرف کنند.
انتهای پیام/س