سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انتقاد شدید معاون استاندار از وضعیت مسکن در قم/ با وجود ۵۰ هزار مسکن خالی مردم توان اجاره منازل ندارند

معاون استاندار قم گفت: اگر مسکن این‌گونه روال پیدا کند به کالای غیرقابل‌دسترس تبدیل می‌شود، برخی از خانوار شهری قدرت اجاره را هم ندارند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محسن بهشتی معاون استاندار قم عصر امروز در شورای مسکن استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، درباره آخرین وضعیت طرح اقدام مسکن ملی اظهار داشت: اقشار ضعیفی از فقدان مسکن رنج می‌برند و درگیر اجاره‌بهای سنگین هستند.

او با بیان اینکه التهاب و شوک سنگین به بازار مسکن، نیاز به مدیریت راهبردی و اساسی دارد و باید برای برون‌رفت از مشکلات مسکن، راهکاری مؤثر ارائه داد تصریح کرد: التهاب در بازار مسکن و اجازه، سبب ورود دولت به مسئله و برای تعیین سقف اجاره‌بها به تفکیک شهرها، مصوباتی مطرح شد، این امر مسئولیت ما را سنگین می‌کند.

معاون امور عمرانی استانداری قم تصریح کرد: به نظر می‌رسد این التهاب در بازار مسکن، فارغ از عرضه و تقاضاست و با وجود ۵۰ هزار مسکن خالی در قم، کمبود عامل التهاب نیست.

او با تأکید بر اینکه باید سایر شرایط اقتصادی را در افزایش قیمت مسکن و اجاره مورد ارزیابی قرار دهیم، گفت: وقتی ساخت‌وساز مسکن، بازار را متعادل می‌کند باید از ظرفیت طرح اقدام ملی مسکن و انبوه‌سازان، خیرین و بخش خصوصی در تأمین مسکن نیازمندان و تعادل بخشی به التهابات مسکن کمک بگیریم.

بهشتی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات بانکی نیز ظرفیتی مهم در تأمین مسکن است، پروژه‌هایی، چون طرح ملی مسکن مهر در یک زمان‌بندی مشخصی، افراد فاقد مسکن را صاحب‌خانه می‌کند، البته برخی از اقشار نیاز به حمایت‌های بیشتری در تأمین منابع دارند.

او با اشاره به اینکه طبق زمان‌بندی راه و شهرسازی و بنیاد مسکن، اتفاقات خوبی در انتظار مسکن قم است تا متقاضیان با کمترین مشکل صاحب‌خانه شوند، یادآور شد: اقدامات مهمی در اراضی دولتی در حال انجام است و ۲۰۰ هکتار از اراضی دولتی در دست برنامه‌ریزی در قالب طرح ملی یا طرح‌های مشارکتی است که امیدواریم با ساماندهی این اراضی و سایر زیرساخت‌ها بتوانیم بازار مسکن را التیام بخشیم.

معاون امور عمرانی استانداری قم بیان کرد: اگر مسکن این‌گونه روال پیدا کند به کالای غیرقابل‌دسترس تبدیل می‌شود، برخی از خانوار شهری قدرت اجاره را نیز ندارند و باید پروژه‌هایی در ۳۲ هکتاری، ۴۸ هکتاری، ۲۷ هکتاری و ۶۳ هکتاری برای رفع نیاز مسکن اقشار ضعیف تعریف شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.