خوراکی های تابستانی و کمک این مواد تغذیه ای یکی از چیزهایی است که هر کدام از افراد در آغاز هر فصل به دنبال آن هستند.
زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: استفاده از ماست همراه کشمش، ماست همراه با نعناع یا ترکیب سبزیهای دیگر با ماست در فصل تابستان می تواند بدن شما را خنک کند .
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود:مصرف کاهو سکنجبین، فالوده سیب، فالوده خیار، آب هندوانه با سکنجبین، خیار با سکنجبین و شربت سکنجبین نیز در این فصل گرم سال بسیار مفید است.
احدی گفت: بهتر است در این فصل برای خنک کردن بدن از غذاهای سنگین مانند کله پاچه، حلیم، ماکارونی و آش رشته استفاده نشود.
او با اشاره به این که در تابستان بهتر است ناهار از صبحانه و شام سبک تر باشد، افزود: از سالاد به عنوان یک وعده غذایی در ناهار استفاده کنیم، ضمن این که مصرف آب دوغ خیار هم بسیار خوب است.
انتهای پیام / ر.ش