سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوت و فن‌های طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه

در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی کباب یکی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته می‌شود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی می‌دانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیب‌زمینی و گوشت استفاده می‌شود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده می‌شود. شامی کباب را می‌توان به عنوان وعده پیش‌غذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود

ترفند‌های طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزه

۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.

۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.

۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.

۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.

۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت می‌شود.


بیشتر بخوانید


۶. از جمله سبزی‌هایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون می‌باشند.

۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
نفس
۰۸:۵۹ ۲۱ تير ۱۳۹۹
سلام و خسته نباشید به شما
کوکو سیب زمینی از سیب زمینی و تخم مرغ استفاده میشه
کتلت از گوشت و سیب زمینی و پیاز و گاهی یک عدد هویج
شامی کباب از گوشت و پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی
و البته در هر سه غذا افزودنیهایی که میزنیم همه تقریبأ یک جور هست یعنی بستگی به ذائقه شخص داره ممنون و سپاسگزارم
ناشناس
۲۱:۴۳ ۲۰ تير ۱۳۹۹
ممنون عالی بود