سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی قیطونی

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی قیطونی که غلتونک هم نامیده میشود، بسیار خوش عطر و خوشمزه و ترد بوده و برای پذیرایی مراسم ها مناسب است.


بیشتربخوانید


مواد لازم برای شیرینی قیطونی:

پودرقند ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
روغن جامد ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودرهل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی به میزان لازم

پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم

طرز تهیه شیرینی قیطونی:

کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آرد‌ها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک‌های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز‌های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.