سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف میوه‌ خشک و گرمازدگی در تابستان

دبیر انجمن تغذیه استان البرز گفت: مصرف میوه خشک باعث گرمازدگی یا تشدید آن در فصل تابستان می شود.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه استان البرز با بیان این که مصرف میوه خشک باعث گرما زدگی یا تشدید آن در فصل تابستان می شود، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: مصرف میوه های خشک در فصل گرم سال حرارت قابل توجهی در بدن ایجاد می کند.

دبیر انجمن تغذیه استان البرز  افزود: مواد غذایی تند میزان سوخت و ساز در بدن را افزایش می دهد و حرارت بدن را بالا می برد.

احدی با تاکید بر خودداری از مصرف مواد غذایی سرخ شده گفت: روغن و چربی موجود در این مواد غذایی فرآیند هضم را با مشکل رو به‌ رو می‌کند و احساس سوزش در معده را به همراه دارد.

او با اشاره به خودداری از نوشیدن چای، قهوه و نوشابه های گازدار افزود: کافئین موجب تولید حرارت در بدن می‌شود که در نهایت رطوبت بدن را کاهش می دهد.

دبیر انجمن تغذیه استان البرز گفت: مصرف روزانه ۸ لیوان آب در شرایط عادی آب و هوایی توصیه می‌شود و با گرم شدن هوا لازم است میزان بیشتری آب مصرف شود.

احدی با تأکید بر مصرف میوه‌های تابستانی افزود: مصرف هندوانه و طالبی که سرشار از آب است برای حفظ رطوبت بدن و بهبود سیستم گوارش توصیه می شود.

انتهای پیام/د.خ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.