به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش اسفناج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
تقریبا ۱ کیلو اسفناج رو خرد میکنیم و به همراه ۱ عدد هویج بزرگ خرد شده توی قابلمه ریخته و بهش آب مرغ و یا اگه در دسترس ندارین آب معمولی اضافی میکنیم.
نمک و فلفل سیاه رو اضافه کرده و میذاریم بپزه موادمون. بعد از تقریبا نیم ساعت توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ریخته بهش ۱ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ (برای جلوگیری از بریده شدن آش) اضافه کرده و با همزن به خوبی میزنیم (ماست ترجیحا ترش باشه خوشمزهتر میشه).
بیشتربخوانید
سپس به آرامی به مواد در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
بعد از تقریبا ۵ دقیقه بهش ۱ پیمانه برنج دانه گرد یا همون برنج نیم دانه اضافه کرده و میذاریم ۱۰ دقیقه دیگه بپزه، اما نذارین برنجا له بشه توی آش. میتونین به جای برنج از جو هم استفاده کنید در هر دو حالت عالی میشه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/