مهدی رجبی رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکلی در تولید قارچ نداریم، اظهار کرد: بنابر آمار به طور متوسط روزانه بیش از ۴۰ تن قارچ تولید می شود که با این وجود کمبودی در عرضه نداریم.
او افزود: همه ساله در فصل تابستان واحدهای سنتی تولیدکننده قارچ به سبب نبود سیستم خنک کننده مناسب با افت تولید در واحدها رو به رو می شوند.
رجبی با اشاره به اینکه قیمت قارچ با نرخ تمام شده تولید فاصله دارد، بیان کرد: با تلاش تولیدکنندگان به دنبال آن هستیم که قیمت قارچ را به نرخ واقعی تولید برسانیم.
بیشتر بخوانید
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ قیمت هر کیلو قارچ فله را ۱۷ هزار تومان و قارچ بسته بندی شده را ۲۶ تا ۲۷ هزار تومان اعلام کرد.
او ادامه داد: با ارتقای کیفیت محصول و حذف دلالان، شرایط بحرانی در بازار قارچ همانند گذشته نداریم.
رجبی در پایان درباره آخرین وضعیت صادرات قارچ تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا، صادرات قارچ در حد صفر است و هم اکنون نمی توان اظهار نظری در خصوص صادرات این محصول داشت.
انتهای پیام/