حمزه احمدی، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان
او با بیان اینکه به دلیل بارشهای خوب در سال ۹۸ و ۹۹ این درختان جنگلی پربار هستند، افزود: پیش بینی میشود امسال، ۵ هزار تن بنه از جنگلهای جنوب استان کرمان برداشت شود.
احمدی با اشاره به اینکه زمان برداشت بنه در جنوب استان کرمان، اواخر شهریور است، بیان کرد: برای حفاظت و حمایت از این درخت در بخش گیاه پزشکی، آفات متعددی از جمله کرم برگ خوار بنه، تشی و سوسکهای چوب خوار و پوست خوار و ... بررسی و شناسایی شده و برای مبارزه با آن ها اقدامات موثری انجام شده است.
او با اشاره به اینکه جنگلهای بنه در جنوب استان کرمان از ظرفیتهای گردشگری طبیعی به شمار میروند، بیان کرد: این درختان جنگلی با رعایت برداشت درست، یکی از منبعهای درآمد مردم این مناطق کوهستانی هستند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان تصریح کرد: بخش جبالبارز بیشترین پوشش جنگلی درختان بنه را در جنوب استان کرمان دارد.
او بیان کرد: از جمله خواص بنه می توان به تاثیر آن در رفع و کاهش برخی از بیماریها نظیر کمر درد، درد قولنج و دردهای مفصلی اشاره کرد.
احمدی با بیان اینکه مردم محلی از میوه بنه یا پسته کوهی، غذاهای متفاوتی درست میکنند، گفت: معروف ترین این غذاها، قاتق بنه و چنگمال بنه است.
انتهای پیام/ م