سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ مجتمع آبرسانی روستایی در استان بوشهر ایجاد می‌شود

نماینده مجری طرح مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور گفت:۱۰ مجتمع آبرسانی در قالب اعتبارات ملی در استان بوشهر ایجاد می‌شود که ۸۰ درصدشان در دشتی و تنگستان قرار دارد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در نشست بررسی وضعیت آب شهرستان‌های تنگستان و دشتی با بیان اینکه فعالیت‌های خوبی در حل مشکلات آب روستا‌های تنگستان انجام شده گفت: جلسه سه هفته قبل، مصوبات خوبی در پی داشت و پس از آن شرکت آب و فاضلاب فعالیت‌های مهمی برای حل مشکلات آب روستا‌های بخش ساحلی تنگستان انجام داد.

غلامحسین کرمی با تاکید بر افزایش میزان آبدهی از خط آبرسانی محرم به روستا‌های تنگستان و توجه به وضعیت آبرسانی به شهر بادوله و روستا‌های کبگان و روستا‌های انتهای خط آبرسانی دشتی افزود: انشعاب آب خانه باغ‌های تنگستان بدون اغماض قطع شوند تا بتوان بخشی از آب اهالی روستا‌های تنگستان را تامین کرد.

بیشترین اعتبارات عمرانی تنگستان به تامین آب اختصاص یافت

فرماندار تنگستان هم گفت: مردم شهر و روستا‌های بخش ساحلی دلوار دستِکم ۱۵ سال است با مشکل کم آبی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

عبدالحسن رفیعی‌پور همچنین با اشاره به حفر و راه‌اندازی دو حلقه چاه در اهرم، گفت: بیشترین اعتبارات عمرانی این شهرستان به حوزه تامین آب اختصاص یافته است به طوری که ۵۵ میلیارد ریال یعنی ۱۶درصد اعتبارات عمرانی به این امر تخصیص پیدا کرده است.

او با اشاره به اینکه این اعتبار برای کاهش هدررفت آب، بازسازی شبکه آبرسانی و ترمیم خط انتقال اختصاص یافته است، افزود: مخزن ذخیره آب با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال در دلوار در حال ساخت است

فرماندار تنگستان همچنین اجرای خط انتقال آب را از عالیشهر به بنه گز خواستار شد و بیان کرد: اکنون مخزن هزار متر مکعبی بنه‌گز در دست ساخت است.

رفیعی پور بر تعیین تکلیف طرح آب‌شیرین‌کن ۷۵۰۰ مترمکعبی دلوار هم تاکید کرد و گفت: با تکمیل این طرح و اجرای آب شیرین‌کن ۵ هزار مترمکعبی بندر رستمی مشکل آب روستا‌های تنگستان برای همیشه برطرف می‌شود.

اجرای ۱۰ مجتمع آبرسانی روستایی در استان بوشهر

نماینده مجری طرح مجتمع‌های آبرسانی روستایی کشور هم توجه به مجتمع‌های آبرسانی روستایی را در اولویت برنامه‌ها دانست و گفت: ۱۰ مجتمع آبرسانی در قالب اعتبارات ملی در استان بوشهر اجرایی شده که ۴ مجتمع آن در حال تکمیل است.

علی کرم‌پور با بیان اینکه ۸۰ درصد این مجتمع‌ها در دشتی و تنگستان قرار دارد، افزود: برای نوسازی شبکه آبرسانی ۴۴ روستای تنگستان و دشتی به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

او بیان کرد: از محل صندوق توسعه ملی دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های آبرسانی مصوب شده که سهمیه استان بوشهر ۲ درصد از این اعتبار است.

شرایط آبرسانی به روستا‌های تنگستان باید بهبود یابد

مدیرنظارت بر بهره‌برداری آب شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز با تاکید بر ادامه فعالیت‌ها برای بهبود وضع آبرسانی در تنگستان، تسریع طرح‌های آبرسانی گفت: باید اجرای طرح‌های بلند مدت از جمله آب شیرین‌کن و مجتمع‌های آبرسانی روستایی تسریع شود.

سید علیرضا طباطبایی با تاکید بر تکمیل آب شیرین‌کن ۷۵۰۰ مترمکعبی دلوار و۶ مجتمع آبرسانی، ادامه داد: آب شیرین‌کن ۶۰۰ متر مکعبی لاور ساحلی تا دو ماه دیگر وارد مدار تولید می‌شود که نقش مهمی در بهبود آبرسانی روستا‌ها دارد.

او از ابلاغ اعتبارات خرید تضمینی آب برای کاهش هدررفت آب خبر داد و عنوان کرد: مصرف بهینه آب باید در دستور کار همه مشترکان قرار گیرد.

قطع ۴۰۰ انشعاب آب خانه باغ‌های تنگستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم گفت: تاکنون انشعاب آب بیش از ۴۰۰ خانه باغ در تنگستان قطع شده که بر ظرفیت آب روستا‌های تنگستان افزوده است.

عبالحمید حمزه‌پور با تاکید بر تسریع در اجرای طرح‌های آب شیرین‌کن بیان کرد: آب‌شیرین‌کن بخش ساحلی دلوار تعیین تکلیف و در اجرای آن تسریع می‌شود.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.