سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزای مارچوبه

در این مطلب روش تهیه پیتزای مارچوبه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پیتزای مارچوبه در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
سیب زمینی طرز تهیه پیتزای مارچوبه ۱۴۰ گرم
آرد ذرت به مقدار لازم
خمیر پیتزا ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر طرز تهیه پیتزای مارچوبه ۱ حبه (له شده)
پیازچه ۴ عدد (خرد شده)
پنیر موزارلا ۱۷۰ گرم (رنده شده)
پنیر شیر بز ۱۱۵ گرم (له شده)
مارچوبه ۲۲۵ گرم (خلالی شده)
پنیر پارمسان ۱/۲ فنجان (رنده شده)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- سیب زمینی‌ها را داخل یک ماهی تابه عمیق قرار دهید و روی آن آب و نمک بریزید و درب آن را بگذارید. سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و نرم شود بعد آبکش کنید تا خنک شود سپس سیب زمینی‌ها را نازک ورقه کنید.

۲- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۳- آرد ذرت را روی سینی فر بپاشید. خمیر را بغلتانید و کش بیاورید و به شکلی بیضی در بیاورید و به سینی فر انتقال دهید.

۴- ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون و سیر را داخل یک کاسه مخلوط کنید و مخلوط بدست آمده را با فرچه مخصوص روی خمیر بمالید. ۳/۴ پیمانه پیاز را روی خمیر پخش کنید سپس پنیر موزارلا و پنیر شیر بز را پخش کرده و سیب زمینی را روی آن بچینید.

۵- مارچوبه‌ها را همراه با ۱ قاشق غذا خوری روغن داخل یک کاسه متوسط بریزید. سپس مارچوبه‌های آغشته به روغن را روی پیتزا پراکنده کنید. پنیر پارمیسان را روی آن بپاشید سپس نمک و فلفل روی آن بپاشید.

۶- پیتزا را به مدت ۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شده و مارچوبه‌ها نرم شوند. سپس از فر خارج کرده و روی آن باقیمانده پیاز را بریزید و برش زده، سرو کنید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.