سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب برگ با طعم آناناس

کباب برگ با طعم آناناس همراه با پلوی سبزیجات، غذای هیجان‌انگیزی است برای مهمانی‌ که آخر هفته تدارک دیده‌اید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمتر از ۱ ساعت زمان برای تهیه کباب برگ با طعم آناناس لازم است.


مواد لازم:

گوشت فیله گوساله یا گوسفند ۴۵۰ گرم
کمپوت آناناس ۲۲۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
عسل ⅓ پیمانه
تره فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط ۲ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
روغن مایع گیاهی ۱ قاشق سوپ‌خوری +برای چرب کردن
زنجبیل تازه رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده به مقدار لازم
نمک دانه درشت به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱- آناناس‮ها را در تکه‮های درشت خرد کرده و آب آن را کنار بگذارید.

 

۲- گوشت کبابی گوسفندی را در تکه‌های ۳.۵ سانتی‮متری برش بزنید.

 

۳- فلفل دلمه‮ای قرمز متوسط را در تکه‮های ۳.۵ سانتی‮متری برش بزنید.

 

۴- تره‮فرنگی‮ها را ریز خرد کنید.

 

۵- برنج را پخته و کنار بگذارید.

 

۶- عسل را با ۲ قاشق سوپ‮خوری آب آناناس در کاسه‮ای کوچک هم زده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

 

۷- یکی در میان گوشت و فلفل دلمه‮ای را به سیخ بکشید و به نمک و فلفل آغشته کنید. سپس ۰۱ تا ۵۱ دقیقه روی گریل که از قبل داغ شده کباب کنید و هر از چند گاهی با قلم مو مخلوط عسل و آب آناناس را روی آنبمالید تا گوشت کاملا پخته شود و روی فلفل لکه‌های سیاه کبابی شدن مشخص باشد.

 

۸- برش‮های آناناس را همراه با تره‮فرنگی، زنجبیل و روغن روی برنج بریزید.

 

۹- نمک و فلفل را در صورت نیاز اضافه کرده و با چنگال مواد را با برنج مخلوط کنید.

 

۱۰- در انتها کباب را با برنج و برش‌های لیمو ترش سرو کنید.

نکات

 

بجای تره فرنگی می‌توانید از یک دسته پیازچه استفاده کنید.

 

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.