سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه ترشی تخم مرغ درست کنیم؟

در این مطلب طرز تهیه ترشی تخم مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تا حالا ترشی تخم مرغ خورده‌اید؟ شاید هم اولین بار است که حتی اسمش را می‌شنوید؟ به هر صورتی که هست، این ترشی برای تزئین سالاد یا میل کردن با دیگر غذا‌ها برای ترشیخور‌ها بیشتر مناسب است.

مواد لازم:

تخم مرغ آبپز: ۱۲ عدد
آب لبو: ۱ پیمانه
سرکه: ۱ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

۱- در یک ظرف سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید.

۲- آب لبو را به آن اضافه کنید و کمی به آن نمک بزنید.

۳- ظرف را روی اجاق گذاشته، محتویاتش را خوب به هم بزنید تا شکر در آن کاملا حل شود.

۴- در یک ظرف شیشه‌ای دردار مثل آن‌ها که خیارشور یا ترشیجات را در آن نگه می‌دارند، تخم مرغ‌های از پیش آبپز شده و پوست گرفته را درسته، اما بدون وارد کردن فشار جا دهید.

۵- مخلوط آب لبو، سرکه و شکر را تا جایی که کاملا روی تخم مرغ‌ها پوشیده شود، داخل ظرف بریزید.

۶- اگر دهانه شیشه تنگ است می‌توانید برای ریختن مخلوط روی تخم مرغ‌ها از قیف استفاده کنید.

۷- در ظرف را محکم ببندید و آن را کمی تکان دهید تا مخلوط سرکه به همه قسمت‌ها نفوذ کند.

۸- ظرف را به مدت یک هفته در یخچال بگذارید.

۹- ترشی تخم مرغ شما آماده است و می‌توانید از آن برای تزئین سالاد یا صرف در وعده‌های غذایی ناهار یا شام استفاده کنید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.