سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پیتزای هندی

در این مطلب دستورالعمل تهیه پیتزای هندی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزای سبک و سلامتی که با موادی لذیذ و ترکیبی از ادویه‌های هندی درست شده و بسیار ساده و سریع تهیه می‌شود. برای تهیه این پیتزای هندی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم: 

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

روغن گیاهی ۱ قاشق غذاخوری

زیره آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب شده ½ قاشق چایخوری

زردچوبه ½ قاشق چایخوری

نمک ¼ قاشق چایخوری

سیر ریز شده ½ حبه

نان پیتا ۲ عدد

برگ اسفناج کوچک ½ پیمانه

میگوی خام پوست گرفته ۱۰ عدد بزرگ

پیاز قرمز ریز نگینی شده ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پارمزان رنده شده ۵۰ گرم

پنیر گودای رنده شده ۵۰ گرم

فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

برگ گشنیز تازه ½ پیمانه

طرز تهیه :

۱- فر را از قبل روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲- رب گوجه‌فرنگی، روغن، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک و سیر را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید.

۳- مخلوط را به طور یکنواخت روی نان پیتا پخش کنید.

۴- برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید، سپس روی هریک از نان‌ها ۵ میگو قرار دهید.

۵- پیاز و سپس پنیر‌ها را روی آن پخش کنید. روی آن فلفل بپاشید و در فر قرار دهید. (به مدت ۱۵ دقیقه).

۶- پیتزا را با برگ گشنیز تازه تزئیین کرده و برای سرو کردن هر یک از آن‌ها را دو نیم کنید.

نکات:

اگر طرفدار میگو نستید، این پیتزا را با مرغ یا از آن بهتر با بوقلمون دودی درست کنید. اگر اسفناج تازه دارید چه بهتر اگر نه می‌توانید از اسفناج نپخته فریز شده استفاده کنید (دقت کنید که هیچگاه اسفناج پخته را فریز نکنید، این سبزی وقتی پخت شود و بعد فریز شود در خود تولید باکتری می‌کند و مصرف مجدد آن می‌تواند عواقب ناخوشایندی داشته باشد). فقط مدتی قبل اسفناج را در خارج از فریزر قرار دهید تا یخ آن آب شود. این پیتزا را با نان پیتا می‌توانید درست کنید یا به دستور تهیه خمیر پیتزای ترکی که مشابه نان هندی است مراجعه کنید. با این مقدار مواد برای ۲ نفر می‌توانید پیتزا درست کنید. این پیتزا در مدت ۲۰ دقیقه آماده میشود. اگر می‌خواهید این غذا سبکتر باشد مقدار پنیر آن را کمتر بریزید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.