سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اشکنه رب انار

در این مطلب دستورالعمل تهیه اشکنه رب انار را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه اشکنه رب در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری (خشک)
سیب زمینی ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۲ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱- ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه با روغن سرخ می‌کنیم.

۲- زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می‌دهیم و آرد را ذره ذره اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا گلوله نشه، سپس سبزی را با مواد تفت داده و به آن آب می‌افزاییم.

۳- سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت می‌دهیم، بعد داخل قابلمه در حال جوش می‌ریزیم.

۴- یک عدد تخم مرغ را هم زده به مواد اضافه کرده و حرارت را ملایم می‌کنیم.

۵- بعد رب انار را اضافه کرده می‌گذاریم چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.

۶- دو عدد تخم مرغ دیگر را به صورت درسته در داخل قابلمه می‌شکنیم و هم نمی‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.

۷- می‌توان این غذا را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کرد.

نکات:

● اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در غذایتان مشخص باشد همه را با هم زده و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک تکه نشود.

● بهتر است سیب زمینی‌ها را بعد از تفت دادن در مقداری زعفران آب کرده بغلانیم و بعد به غذا اضافه کنیم.

● اگر دوست دارید اشکنه شما سفت باشد مقدار بیشتری آرد و سیب زمینی به غذا اضافه کنید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.