سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیف استراگانف خانگی با سس مخصوص + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه بیف استراگانف را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیف استراگانف یکی از معروف‌ترین غذا‌های کشور روسیه است. این غذا به دلیل طبخ خاص و سسی که در آن به کار می‌رود علاقه‌مندان زیادی دارد. مواد اولیه این خوراک بسیار ساده است و شما با در دست داشتن مقداری گوشت، قارچ و خامه می‌توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.

این غذا بر خلاف نام عجیبش بسیار راحت و سریع آماده میشود. بسیاری از ایرانی‌ها به بسیاری از غذا‌های روسی علاقه دارند و شاید این به دلیل نوع پخت غذا‌ها و مواد به کار رفته در آن است. بیف استراگانف یک نوع غذای کلاسیک در روسیه است. البته در نوع سنتی آن از سیب زمینی سرخ کرده و یا پوره سیب زمینی استفاده می‌شود.


مواد لازم

گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۰۰ گرم
خامه: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
شیر: ۱/۲ پیمانه
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۳ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.

گوشت را به صورت نوار‌های باریک به پهنای یک تا دو سانتیمتر و ضخامت نیم تا یک سانتیمتر خرد کنید.

گوشت را به پیاز اضافه کرده و با کمی فلفل سیاه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

حرارت را ملایم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.

حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد، ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود.

پس از اینکه گوشت پخت قارچ‌ها را خرد می‌کنیم و به تابه اضافه می‌کنیم.

مواد را تفت می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند و آبشان کم کم تبخیر شود

شیر، آرد، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و آن را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید.

سیب زمینی‌ها را ابتدا تمیز بشویید و بعد پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک و باریک خرد کنید.

در یک کاسه آب سرد و نمک بریزید و سیب زمینی را برای ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید.

سیب زمینی را از آب نمک درآورده و با یک دستمال نخی خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

سیب زمینی‌ها را با دو قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک و فلفل مخلوط کنید.

فر را در دمای ۲۰۰ تا ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سیب زمینی‌ها را روی توری فر بچینید طوری که روی هم قرار نگیرند.

۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد تا سیب زمینی‌ها پخته و سرخ شوند. اگر بعد از این مدت هنوز نپخته بود، اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر در فر بماند تا کاملا بپزد.

در این مدت مراقب باشید سیب زمینی‌ها نسوزد.

بیف استراگانف آماده است آن را از روی حرارت بردارید و بعد از ۳۰ ثانیه خامه را به آن اضافه کنید.

غذا را در ظرفی بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید.

اگر دوست داشتید می‌توانید کمی جعفری را ساتوری کنید و روی سیب زمینی بریزید، یا از پودر سیر برای طعم دار کردن سیب زمینی استفاده کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.