سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاستا لیمویی و اسفناج با طعمی بی نظیر + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک پاستای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستا لیمویی با اسفناج یکی دیگر از غذا‌هایی ست که توصیه می‌شود در ماه‌های اول بارداری استفاده کنید. پاستا که خود به تنهایی به دلیل داشتن نشاسته باعث سیری کامل می‌شود به علاوه آن وجود لیمو نیز باعث پاک سازی بدن می‌شود و اسفناج هم که از آن دسته سبزیجاتی ست که آهن و مواد مغذی زیادی را با خود دارد و برای خانم‌های باردار بسیار توصیه می‌شود.


مواد لازم

پاستا:۲۳۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
برگ اسفناج جوان: ۴۵۰ گرم
آب لیمو تازه: ۱/۴ پیمانه
پوست لیمو ترش: ۱/۲ قاشق چایخوری رنده شده
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان: ۴ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

مراحل پخت

ابتدا پاستا را مطابق دستور روی بسته آماده کنید

به طور همزمان، روغن زیتون را در تابه‌ای بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید.

اسفناج را خرد کرده و به روغن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا نرم شوند.

آب لیمو و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید

سپس مخلوط را با نمک مزه دار کنید.

مخلوط اسفناج و آب لیمو را به پاستا پخته شده از قبل اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

در نهایت پنیر پارمزان را روی پاستا به خوبی پخش کرده و سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.