سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت بروکل

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت بروکل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه خورشت بروکل در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

گوشت (گوساله و فیله شده) ۱۷۵ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پیازچه ۶ عدد
موسیر ۲ عدد
کلم بروکلی ۲۲۵ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
کاری ۱ قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه :

۱- ابتدا مقداری روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید.

۲- سپس گوشت را که از قبل شسته و به صورت فیله‌های نازک در آورده اید را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای شود تفت دهید.

۳- پیاز، پیازچه و موسیر را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

۴- سپس کلم بروکلی را گل کرده و خوب بشویید و به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید.

۵- شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید T اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملاً نرم شود.

۶- سپس زعفران را به غذا افزوده و آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزیین کنید، این غذا را فوراً سرو کنید.

نکات:

• اگر گوشت شما دیر پز است یا خیلی نازک نشده است آن را کمی بیشتر با روغن سرخ کنید تا خوب پخته شود.

• بهتر است این غذا را با برنج کته سرو کنید.

• اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده غذای شما را خوشمزه‌تر می‌کند.

• روغن سبزیجات یا بادام زمینی بهترین گزینه برای پخت این غذاست.

• استفاده از زعفران در این خورش اختیاری است.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.