سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مسقطی خامه‌ای

در این مطلب طرز تهیه مسقطی خامه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه مسقطی خامه ای در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم:

خامه ۱۰۰ گرم
عرق هل ۲ قاشق سوپخوری
آب ۱ لیتر
نشاسته ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
گلاب نصف پیمانه
پودر پسته ۴ قاشق غداخوری

طرز تهیه:

۱- نشاسته را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.

۲- به آن شکر، گلاب، عرق هل و پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.

۳- سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.