سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی ساده و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی یک سوپ ساده و راحت است و نیاز به زمان زیادی ندارد.

مهمترین ماده این غذا همان طور که از اسمش معلوم است گوجه فرنگی است. سوپ گوجه فرنگی یکی از سوپ‌های ساده و سبک مربوط به کشور ایتالیا است که می‌توان آن را به صورت گرم و یا سرد سرو کرد و در واقع یک پیش غذای خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان است.

 پس از پخت این سوپ می‌توانید آن را میکس کرده و یا اجازه دهید به همان صورت که پخته شده تکه‌های گوجه فرنگی و سبزی در آن دیده شود و هنگام خوردن شما آن‌ها را احساس کنید. سس مورد علاقه در این سس نان تست و خامه ترش است که بنا به سلیقه افراد به آن اضافه می‌شود.

مواد لازم

کره: ۵۰ گرم
آب مرغ: ۳ لیوان
گوجه فرنگی رنده شده: ۲ لیوان
آرد: ۴ قاشق غذاخوری
خامه: ۴ قاشق غذاخوری
جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


مراحل پخت

ابتدا کره را روی شعله می‌گذاریم تا آب شود.

آرد را داخل کره ریخته و با هم تفت می‌دهیم تا کمی آرد سرخ شود.

سپس آب مرغ را آرام آرام به آرد اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا آرد در آب مرغ حل شود.

گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا سوپ کمی بپزد و جا بیفتد.

در مراحل پایانی پخت جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

صبر می‌کنیم تا سوپ همراه جعفری چند جوش بخورد.

در نهایت سوپ را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.