سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حلوای بادام‌ زعفرانی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آرد گندم را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید. اینک هر دو را با هم ترکیب کنید. بعد روغن را اضافه و به مدت ۵ دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.

مواد لازم:

آرد گندم.... ۲۰۰ گرم

آرد برنج... ۵۰ گرم

روغن جامد..... ۱۲۵ گرم

پودر هل .....۱ قاشق سوپخوری

پودر بادام .....۸۰ گرم

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

آب... ۲۵۰ میلی لیتر

شکر.... ۵۰۰ گرم

زعفران دمکرده.... ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تزئین

گردوی خرد کرده ...... به میزان لازم

روش‌تهیه

آرد گندم را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید. اینک هر دو را با هم ترکیب کنید. بعد روغن را اضافه و به مدت ۵ دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود. سپس هل و بادام را اضافه کنید. اکنون آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر در آب حل شود. اینک زعفران دمکرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه‌ی لازم غلیظ شود. حالا بتدریج شربت را به ترکیب بالا اضافه و مخلوط نمائید. اکنون قالب مستطیل شکل به اندازه‌ی ۳۰×۳۰ سانتیمتر را با سلفون کاملاً بپوشانید. سپس حلوا را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن، به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Mary
۰۱:۰۹ ۰۶ تير ۱۳۹۹
سلام میشه لطفا توضیح بدین برای تهيه حالوای بادامی چقدر باید ابشکر آن ب غلیظ باشه ( من متوجه مقدار غلظتن نیستم)؟؟ با تشکر از شما.
امیر معتمدی
۲۲:۱۵ ۰۵ تير ۱۳۹۹
سلام ممنون از دستور حلوا زعفرانی بادامی. پختم عالی در آمد.
دیانا
۱۶:۲۶ ۰۵ تير ۱۳۹۹
خخخخخوووووببببب
مادر
۲۳:۲۸ ۰۴ تير ۱۳۹۹
این حلوا رو شوشتریا فردای عروسی بعنوان صبحانه ب خانه عروس میبرن