سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان کشمشی با طعمی عالی + طرز تهیه

نان کشمشی یکی دیگر از نان‌های خوشمزه است که برای صبحانه و عصرانه نیز می‌توانید استفاده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نان کشمشی یک نوع نان شیرین است که در نان فانتزی‌ها و جدیداً توسط کارخانه‌های نان پزی تهیه می‌شود و به بازار عرضه می‌گردد. این نان به دلیل بافت نرم و کشمش داخل آن مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است که حتی آن را بدون مواد اضافی و تنها با شیر و چای می‌توان مصرف کرد و طعم شیرین خوبی دارد. گاهی اوقات در این نان از تکه‌های شکلات چیپسی و یا گردو نیز استفاده می‌کنند که آن را تبدیل به یک غذای کامل می‌کند.


مواد لازم

شیر ولرم:۱ لیوان
آرد: ۴ لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: به مقدار لازم
ماست: ۱/۲ لیوان
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه: ۲ قاشق چایخوری
کشمش: ۱ لیوان

مراحل پخت

ابتدا پودر خمیر مایه، شیر ولرم (شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند)، تخم مرغ‌ها، شکر، کره آب شده، ماست، نمک، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید (ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید).

سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.

پس از ۱ ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید.

سپس کشمش‌ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد.

خمیر آماده را داخل کاسه‌ای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید.

خمیر را پس از ۲ ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید.

مدت زمان ۱-۲ ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد.

فر را که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است حالا خمیر را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.

نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.