سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاکو ماهی غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه تاکو ماهی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تاکو (taco) یک غذای محبوب و پرطرفدار مکزیکی است. تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آن‌ها مشترک است نان ترتیلا است. نان ذرت یا ترتیلا شبیه نان لواش ایرانی است. برای تهیه یک تاکوی خوشمزه باید نان را به صورت استوانه درآورده و با مواد دلخواه سرو کنید.

تاکو را می‌توان با انواع گوشت، مرغ، ماهی، میگو، ژامبون و سبزیجات سرو کرد. روی این غذا یک سس لذیذ نیز ریخته می‌شود که می‌تواند سس سالسا یا آووکادو نیز باشد.

مواد لازم

خامه ترش کم چرب: ۱/۴ فنجان
آب لیمو ترش: ۲ قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: ۱ عدد
کلم قرمز خرد شده: ۱/۳ عدد
پیاز کوچک اسلایس شده: ۴ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
ماهی تیلاپیا فیله شده: ۵۰۰ گرم
نان ترتیلا: ۸ عدد
گشنیز خرد شده: ۱/۲ فنجان

مراحل پخت

یک کاسه بزرگ بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید.

به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کرده و نیمی از مواد را در کاسه‌ای دیگر بریزید.

نصف یک عدد فلفل سبز را خرده کرده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسه‌های حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.

در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.

نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید.

تکه‌های ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.

ماهی‌ها را در تابه سرخ کنید.

نان‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه در ماکروفر گرم کنید.

در این مرحله ماهی‌ها را در نان‌های ترتیلا قرار دهید.

در هر نان مقداری کلم خامه‌ای بریزید.

گشنیز‌های خرد شده را در مقداری از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکو‌ها سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.