به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک ایتالیایی دو دستور پخت جدا یکی برای خود کیک و دیگری برای تزیین روی کیک دارد.
از مواد اصلی به کار رفته در تهیه این کیک میتوان به آرد- شکر- تخم مرغ- وانیل و بکینگ پودر اشاره کرد. اگر کیک شما پس از پخت به راحتی از قالب جدا نمیشود ممکن است به این دلیل باشد که قبل از ریختن مایه کیک داخل قالب آن را به خوبی چرب نکرده اید یا خوب آرد نپاشیده اید. دلیل دیگری که برای این امر وجود دارد این است که پس از سرد شدن اولیه کیک را از قالب جدا نکرده اید. حتما باید دقت کنید که به محض خنک شدن کیک آنرا از قالب جدا کنید در غیر این صورت این کار سخت خواهد شد البته این امکان هم وجود دارد که کیک شما خوب نپخته باشد و به همین دلیل به راحتی از قالب جدا نمیشود.
اگر ته کیک شما حالت سنگین و خمیری دارد دلیل آن این است که میزان مایعات در کیک زیاد بوده یا تعداد تخم مرغهایی که در کیک استفاده کرده اید بیش از اندازه بوده است یا مواد کیک را پیش از پخت به خوبی با هم مخلوط نکرده اید. اگر کیک شما کاملا سفت شده است دلایل مختلفی دارد یکی از دلایل آن این است که دمای فر بالاتر از دمای مورد نیاز برای پخت کیک بوده و دلیل دیگر هم این است که زمان ماندن کیک در فر بیشتر از زمان لازم بوده است این موارد باعث میشود کیک شما نرمی و لطافت لازم را نداشته باشد.
مواد لازم
آرد سفید:۲۵۰ گرم
شکر: ۱۷۵ گرم
کره: ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزیین کیک:
شیر: ۶ قاشق سوپ خوری
شکر: ۱۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
عسل: ۵۰ گرم
گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
مراحل پخت
آرد، شکر، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و آنها را با همزن برقی مخلوط کنید.
کره را گرم کرده و آن را با تخم مرغها مخلوط کنید.
شیر را به مخلوط آرد و شکر اظافه کرده و آنها را تا زمان بدست آمدن مایه نرم و لطیف هم بزنید.
قالب را چرب کرده و آرد بپاشید و مایه را داخل آن بریزید.
نوک قاشق چایخوری نمک، گردوی خرد شده، ۶ قاشق سوپ خوری شیر، عسل، ۵۰ گرم کره و ۱۰۰ گرم شکر داخل یک ظرف کوچک بریزید.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا رمانی که به جوش آید.
۲ زرده تخم مرغ را با آنها مخلوط کنید.
ظرف را پس از کمی غلیظ شدن مایه از روی حرارت بردارید.
مواد روی مایه کیک را داخل قالب بریزید.
فر را با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب را در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بگذارید.
پس از پخت کیک قالب را از فر در آورید.
پس از سرد شدن قالب کیک را با کمک کارد از قالب در بیاورید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/