به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوی مخصوص و معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرفترین غذاهای فوری محسوب میشوند. این غذای خوشمزه را میتوانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته:
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی:
سیب زمینی ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته:
برای پخت کوکو سیب، ابتدا سیب زمینیها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینیها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود پیاز را رنده کنید و به سیب زمینیها اضافه کنید.
نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید، و خوب مخلوط کنید در صورت تمایل دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تخم مرغها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
داخل ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود سپس با قاشق از مایه کوکو داخل ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید. زمانی که سرخ شدند آنها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.
میتوانید آن را به صورت یک تکه داخل ماهیتابه بریزید و بعد از سرخ شدن یک طرف آن طرف دیگر را سرخ کنید؛ و در آخر با نان و سبزی خوردن و یا پیاز میل کنید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام:
کوکو سیب زمینی، انواع کوکو
کوکو سیب زمینی خام یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و ساده ایرانی است که خیلی سریع و آسان اماده میشود. این کوکو با کوکوی سیب زمینی معمولی یک تفاوت دارد و آن هم این است که سیب زمینی این کوکو پخته نمیشود.
مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام:
ابتدا سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید و مجددا آنها را بشویید و رنده درشت کنید و در صافی بریزید و آب آنها را محکم بگیرید. پیاز را نیز پوست بگیرید و بشویید و رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید.
سپس سیب زمینیها و پیازها را در کاسهای بزرگتر بریزید. تخم مرغها را یکی یکی داخل آن بشکنید؛ و بعد زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ و کمی جعفری و گشنیز به مایه کوکو اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید. سپس تابهای را روی حرارت کم قرار بدهید و روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن داغ شد مواد کوکو را یا به صورت یک تکه یا با قاشق از مایه کوکو داخل روغن بریزید و آن را سریع صاف کنید زمانی سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
دقت کنید که کوکوهای تکی را بعد از سرخ شدن و منتقل کردن در بشقاب روی هم قرار ندهید، زیرا باعث میشود کوکوها حالت خمیری و بسیار نرمی به خود بگیرند. کوکوها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان تازه نوش جان کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/