به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رول کدو گوشتی یک پیش غذای ایتالیایی است. اما شما میتوانید این غذا را به عنوان یک شام سبک نیز سرو کنید. کدو سبز با وجود خواص فوقالعادهای که داره مورد پسند بعضیها نیست. اما از ما بپذیرید که با درست کردن این غذا عاشق کدو سبز میشوید.
کدو سبز آبرسان قوی و شاداب کننده پوست است. کدو سرشار از ویتامین C است. مصرف این ماده میتواند سلامت زنان باردار و جنین را افزایش دهد. مقدار زیاد فیبر و آب و میزان خیلی کم کربوهیدرات موجود در این ماده چربی سوزی بدن را افزایش میدهد. کدو سبز در روند بهبود بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کننده است. کدو از آن دسته مواد اولیه است که ترکیب کردنش با هر نوع سبزی، برنچ یا گوشت دیگر یک غذای تازه و خوشمزه را درست میکند.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
کدو سبز: ۴ عدد
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
کدوها را برش دهید. (تلاش کنید تا برشها خیلی نازک یا خیلی ضخیم نباشند)
به دو طرف کدوها نمک بزنید و آنها را در قابلمهای چرب شده قرار بدهید. در قابلمه را بگذارید و تا طلایی و نرم شدن کدوها صبر کنید.
کدوها را برگردانید تا طرف دوم آنها نیز طلایی شود.
پیاز رنده شدهای که آب آن را قبلا گرفته اید را با گوشت چرخ شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل قاطی کنید.
مواد را حسابی بهم بزنید تا مایع چسبناک ساخته شود.
گوشتها را قلقلی کنید. ماهیتابه را چرب کنید و گوشتها را در آن قرار دهید.
در ماهیتابه را ببندید و تا طلایی شدن گوشتها صبر کنید.
گوشتهای قلقلی سرخ شده را از ماهیتابه در بیاورید.
تهیه سس پیاز دوم را با رب و زردچوبه در ماهیتابه سرخ کنید.
گوجهها را با مخلوط کن حسابی میکس کنید و به مواد اضافه کنید.
۱/۲ لیوان آب بریزید.
مواد را با هم مخلوط کنید و ۱ قاضق غذاخوری جعفری خرد شده را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
فرصت بدهید تا سس جا بیفتد
رول کردن کدوها
وسط هر کدام از کدوها یک گوشت قلقلی قرار بدهید.
کدو را از دو طرف جمع کرده و با یک خلال دندان آن را بهم بچسبانید.
رولها را بعد از آماده شدن داخل سس بگذارید و روی حرارت ملایم بپزید.
بعد از اینکه رولها عطر و مزه سس را گرفتند غذا آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/