به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک جگر مرغ یک غذای ساده و فوری است. مواد اولیه این غذا را بر حسب سلیقه خود و اعضای خانواده تان میتوانید تغییر دهید. خوراک جگر مرغ را میتوانید به عنوان ناهار یا شام همراه با برنج یا نان سرو کنید. جگر مرغ سرشار از پروتئین است و برای بدن بسیار مفید میباشد. هر ۱۰۰ گرم جگر مرغ ۱۷ گرم پروتئین دارد که اسید آمینههای ضروری بدن را تامین میکند. اما در خرید آن بسیار دقت کنید. چون در بسیاری از مراکز پرورش مرغ مقدار زیادی هورمون به مرغها تزریق میشود که این مواد در جگر ذخیره میشود و برای انسان ضرر دارد.
جگر ویتامین A دارد که قدرت بینایی را افزایش میدهد. ویتامین A همچنین از پوست، دستگاه گوارش و سیستم عصبی نیز محافظت میکند. ویتامین B۱۲ برای جلوگیری از کمخونی مفید است. جگر مرغ آهن دارد و ۵۰٪ از نیاز روزانه افراد را به آهن تامین میکند. خوراک جگر مرغ را میتوانید به صورت خالی نیز سرو کنید. خوراک را در یک دیس بکشید و روی آن را با چند پر ریحان و مقداری فلفل تزئین کنید.
واویشکا یکی از غذاهایی است که با جگر مرغ تهیه میشود. برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا جگر مرغ را پاک کرده و خرد کنید. سپس آن را با پیاز داغ خوب تفت دهید. مقداری از ادویههای مورد علاقه تان را روی آن ریخته و با چند لیوان آب اجازه بدهید تا خوب پخته شود.
خوراک جگر مرغ باید تند باشد پس در ریختن فلفل در این غذا رحم نکنید. افزودن رب گوجه و زعفران به این غذا اختیاری است، اما آن را خوش عطر و خوشمزهتر میکند. اگر دوست دارید یک قاشق آبغوره نیز به این غذا اضافه کنید.
مواد لازم
جگر مرغ: ۲۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
پیاز:۲ عدد
سیر:۲ حبه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و در روغن تفت دهید.
سپس هویجهای رنده شده را اضافه کرده و مواد را سرخ کنید.
نمک و فلفل بیفزایید.
جگر مرغ شسته شده را به قطعات دلخواه دربیاورید.
آنها را با پیاز و هویج مخلوط کرده و در تابه را بگذارید.
در آخر مقداری رب گوجه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در نهایت کمی آب روی مواد ریخته و سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا خوراک بپزد.
اجازه بدهید خوراک جگر به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم بپزد.
منبع: غذالند
انتهای پیام/