سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۶ ترفند‌ برای تهیه برنج کته

در گزارش زیر ترفندهایی برای تهیه برنج کته را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه برنج کته علاوه بر این که برنج خوش عطروطعم را انتخاب می‌کنید، اندازه قابلمه هم مهم است. دقت کنید که اندازه قابلمه متناسب با مقدار برنج باشد. در صورتی که قابلمه بزرگ باشد میزان آب هم برای کته شدن برنج زیاد و برنج شفته می‌شود.

برنج را ۲ تا ۳ بار خوب بشویید تا هم لعاب آن گرفته شود و موقع پخت به هم نچسبد، هم بعد از پخت کاملاً سفید و خوشرنگ باشد.
به مقدار کافی به برنجتون نمک بزنید. نمک زیاد نریزید، چون قرار نیست تا برنج را آبکش کنید نمک اضافه گرفته شود. بعد اجازه دهید برنج خیس بخورد. (حدود ۱ تا۲ ساعت).

برای پخت شعله گاز را روشن کنید و بگذارید تا برنج با حرارت زیاد بجوشد و در قابلمه باید باز باشد. باید آب به اندازه یک بند انگشت روی سطح برنج را بگیرد.

روغن برای این استفاده می‌شود که دانه‌های برنج به هم نچسبد، پس روغن هم باید حتماً بریزید. ولی به اندازه! روغن اگر زیاد بریزید، بیشتر برنج را خراب و شفته می‌کند. اگر برنج پر روغن دوست دارید وقتی برنج دم کشید و آماده شد، در آخر به آن روغن بیشتر اضافه کنید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را روی متوسط به پایین قرار دهید. (حرارت گاز در این مرحله باید تقریبا دو برابر مقداری که برای دم کردن قرار می‌دهیم، باشد.) در قابلمه را بگذارید تا آب برنج تمام شود.

در حین جوشیدن، برنج را خیلی کم به هم بزنید یا اصلا به هم نزنید. زیاد به هم زدن برنج موجب وا رفتن و شفته شدن برنج می‌شود.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۵ ۰۴ تير ۱۳۹۹
چه ترفند های جالبی،، حالا بگید چطور اب را برای چای جوش بیاریم
ناشناس
۱۹:۰۳ ۰۳ تير ۱۳۹۹
بهتر از این هم میشه پخت این روش ساده وقدیمیه
مسعود رستگار
۰۱:۳۸ ۰۳ تير ۱۳۹۹
خیلی عالی بود
ناشناس
۲۳:۱۲ ۰۲ تير ۱۳۹۹
بعد اینکه برنج ابشو کشید روغن بزنید قاطی کنید زیرش شعله پخش کن بزارید نیم الی یک ساعت بزارید دم بکشه بعد نوش جان کنید
حمید
۲۱:۵۱ ۰۲ تير ۱۳۹۹
خودمون بلدیم
ثریا
۱۹:۰۱ ۰۲ تير ۱۳۹۹
من یک قاشق ماست در کته چهار نفره میریزم ته دیگ طلایی وعالی میشود
ناشناس
۱۶:۰۲ ۰۲ تير ۱۳۹۹
واقعا متاسفم
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۲ تير ۱۳۹۹
ببخشیدبرنج چی چی هست
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۲ تير ۱۳۹۹
ببخشیدبرنج چی چی هست
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۲ تير ۱۳۹۹
من دقیقا به همین روش می پزم
بانو
۰۲:۵۰ ۰۲ تير ۱۳۹۹
خوب شد گفتید هیچ کدومو نمیدونستیم
Dana
۰۲:۰۴ ۰۲ تير ۱۳۹۹
ممنون... چرا باید شعله زیاد باشه..؟
صبا امیری
۲۳:۵۳ ۰۱ تير ۱۳۹۹
کف روی برنج رو کامل بگیرید.
زحمت کشیدین ک دستور پخت دادین
۱۶:۳۷ ۰۴ تير ۱۳۹۹
زحمت کشیدن