سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انعقاد تفاهم نامه همکاری جهت استفاده از ظرفیت خالی تولید مواد غذایی

مدیر مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای سیاست‌های تبیین شده در سال ۹۹ در جهت جهش تولید، یکی از برنامه‌های کاری تمرکز بر استفاده از ظرفیت خالی خطوط تولید استان و منطقه است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، ورمیرا مدیر مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای سیاست‌های تبیین شده در سال ۹۹ در جهت جهش تولید، یکی از برنامه‌های کاری خود را تمرکز بر استفاده از ظرفیت خالی خطوط تولید استان و منطقه قرار داده است.

او گفت : یک دستاورد قابل توجه در این رویکرد، ایجاد هم افزایی با صنعت و کاهش هزینه‌های تولید صنعتی فناوری‌های ایجاد شده در دانشگاه است.

ورمیرا افزود : پس از جلسات متعدد دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و مدیریت کارخانه نان بامداد، واقع در شهرک صنعتی فرامان شهر کرمانشاه، با واگذاری استیجاری ظرفیت خالی خط تولید این کارخانه به فناوران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت شد و نحوه تعامل طی تفاهم نامه ­ای در مدیریت توسعه فناوری دانشگاه تعیین گردید.

او افزود : با توجه به این تفاهم نامه، فناورانی که در حوزه تولید مواد غذایی فعالیت می‌نمایند می‌توانند درخواست خود را جهت استفاده از این خط تولید به مدیریت توسعه فناوری دانشگاه ارائه نمایند .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.