سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تارت آناناس خوشمزه و لذیذ + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه تارت آناناس را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تارت آناناس یک نوع شیرینی است که با تارت تهیه می‌شود و روی این خمیر هر آنچه که دوست داشته باشید میتوانید بریزید و از انواع میوه‌ها برای تزیین آن می‌توانید استفاده کنید.

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه است. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.

تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید حال آنکه در دسته کیک‌ها پف از موارد غیر قابل حذف است. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذا‌ها به کار برده می‌شود.

مواد لازم

برای خمیر:
آرد کیک پزی: ۲۵۰ گرم
کره سرد، مکعبی خرد شده: ۱۵۰ گرم
نمک: ۱ پنس
شکر: ۶۰ گرم
وانیل: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
برای فیلینگ:
پودر ژلاتین: ۵ قاشق چایخوری
آب کنسرو آناناس: ۱۰۰ میلی لیتر
کنسرو آناناس: ۱ قوطی
ماست پرچرب شیرین: ۲۵۰ گرم
شکر: ۵۰ گرم
وانیل: یک قاشق مربا خوری
پوست لیمو رنده شده: به مقدار لازم
لیمو ترش: ۱ عدد
خامه قنادی ۳۰-۳۵% که فرم دادین: ۲۵۰ گرم
۷-۸ عدد تمشک قرمز یا توت فرنگی
پودر ژله: یک بسته (اختیاری)

مراحل پخت

آرد، نمک، شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم.

کره را اضافه کرده و با دست یا مخلوط کن، مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

زرده تخم مرغ را اضافه کرده و مجدد مواد را ورز می‌دهیم.

اگر خمیر خیلی خشک است، ۱ قاشق چایخوری آب یا خامه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم.

خمیر به دست آمده را داخل سلفون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

سپس خمیر را در آورده و خیلی کم ورز می‌دهیم و به اندازه ۲۶ سانتیمتر بازش می‌کنیم و داخل قالب تارت ۲۵ سانتیمتری که چرب کرده ایم می‌گذاریم.

پس از آنکه خمیر را در قالب گذاشتیم همه جای آن را با چنگال سوراخ می‌کنیم.

خمیر را در فر گرم شده ۱۹۰ درجه و در طبقه پایین، ۲۰-۲۵ دقیقه می‌گذاریم تا قهوه‌ای شود.

برای تهیه فیلینگ، آناناس‌ها را از کنسرو در آورده و می‌گذاریم خشک شوند.

ژلاتین رو داخل ۱۰۰ میلی لیتر از آب کنسرو آناناس ریخته و ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم.

سپس به صورت بن ماری کاملا حل می‌کنیم تا شفاف شود.

توجه داشته باشید که ژلاتین باید گرم باشه نه اینکه داغ باشد.

ماست، آب لیمو (لیمو ترش)، وانیل و شکر را با همزن می‌زنیم.

ژلاتین را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

پوست لیمو را اضافه کرده و با ژلاتین مخلوط می‌کنیم.

خامه فرم گرفته را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو می‌کنیم.

مخلوط به دست آمده باید غلیظ باشد.


سپس به مدت خیلی کم در حدی که مقدار مواد خودش را بگیرد در یخچال می‌گذاریم.

در نهایت مواد را از یخچال در آورده و روی تارت سرد شده می‌ریزیم و مجدد ۱ ساعت در پخچال می‌گذاریم.

ژله را طبق دستور روی قوطی درست می‌کنیم، ولی آب مورد نیاز برای تهیه ژله را کمتر می‌ریزیم و آناناس‌ها و تمشک‌ها را روی فیلینگ (همان ماده‌ای که در بالا طرز تهیه اش را توضیح دادیم) و به آرامی ژله را با قاشق روی آن می‌ریزیم، زیاد ریخته نشود، زیرا میوه‌ها نباید شناور باشند.

در آخر تارت را داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.