او با بیان اینکه فعالیتهای این سازمان در سال جاری متفاوتتر از سالهای گذشته انجام شده است افزود: فعالیتهای گروههای جهادی در سال ۹۹ در زمینههای مختلف از جمله ضدعفونی ۲۰ هزار نقطه از امکان عمومی استان، کنترل ورودی و خروجی شهرها در جلوگیری از شیوع کرونا، تولید ۴۰۰ هزار ماسک در ۳۶ کارگاه بسیج و توزیع آن در مناطق کم برخوردار، بوده است.
مسئول بسیج سازندگی استان همچنین با اشاره به طرح جامع محرومیت زدایی بسیج در قالب برنامههای سال ۹۹، گفت: دهستانهایی با ضریب ۸ و ۹ محرومیت در استان، دهستانهای ضریب ۶ و ۷ در مناطق مرزی و محلات حاشیه شهر از اولویتهای این طرح است.
هنری، استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در حل مسائل و مشکلات را از دیگر برنامههای اصلی این سازمان در سال ۹۹ عنوان کرد و افزود: مشکلات و مسائل مناطق هدف توسط گروههای جهادی شناسایی و پیگیریهای لازم از طریق دستگاههای اجرایی و خیرین انجام خواهد شد که فعالیت امسال گروهها در بحث جهش تولید، اقتصاد مقاومتی، کمک به افزایش تولید و جلوگیری از هدررفت محصولات کشاورزی خواهد بود.
او با بیان اینکه از ابتدای سال تمام فعالیتهای گروههای جهادی بسیجی در قالب سامانه ملی اطلس جهادی انجام میشود، گفت: تمامی مجوزهای فعالیت گروههای جهادی در این سامانه ثبت میشود که این امر هم افزایی بین گروههای جهادی، ارتباط موثر بین گروههای جهادی بومی و گروههای میهمان را ایجاد میکند.
مسئول بسیج سازندگی استان افزود: تاکنون ۴۴۰ گروه جهادی از خراسان جنوبی در سامانه اطلس جهادی ثبت شده است.
هنری درباره گروههای جهادی محله محور نیز گفت: ۹۰۰ کروه جهادی محله محور در استان فعالیت و در محلههای خودشان به افراد کم برخوردار شناسایی شده خدمات ارائه میدهند.
او با بیان اینکه منبع اصلی تامین اعتبار گروههای جهادی خیرین هستند، گفت: در سال گذشته ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در مباحث عمرانی، فرهنگی، آموزشی و سلامت توسط گروههای جهادی هزینه شده است که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از طریق خیرین جذب شده است.
انتهای پیام/ک