سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نایب رئیس شورای شهر قم؛

بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر قم نیازمند اصلاح است

بختیاری گفت: متأسفانه ۳۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر قم نیازمند اصلاح بوده و ۱۰۰ کیلومتر آن بحرانی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حسن بختیاری نایب رئیس شورای شهر قم شامگاه دوشنبه در یک‌صد و چهل و پنجمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم درباره وضعیت شبکه فاضلاب این شهر ابراز نگرانی کرد و گفت: طول شبکه فاضلاب در شهر قم بیش از یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر است.

نایب رئیس شورای شهر قم بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکه فاضلاب شهر قم را نیازمند اصلاح دانست و تأکید کرد: متأسفانه از این ۳۰۰ کیلومتر ۱۰۰ کیلومتر آن بحرانی بوده و هر لحظه می‌تواند فاجعه‌ای را برای شهر قم و شهروندان رقم بزند.

او ادامه داد: اصلاح شبکه فاضلاب خیابان‌های خاک فرج، بنیاد و خیابان امام باید هر چه سریع‌تر در دستور کار قرار گرفته و اقدامات لازم برای آن انجام شود.

در ادامه جلسه رئیس شورای شهر قم با اشاره به اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان قم بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان قم پیرو تبصره ۳ ماده واحده مصوبه شورای شهر قم اقداماتی را انجام شده که در این جلسه گزارشی از آن ارائه می‌شود.

عبدالله جلالی ابتدا اقدامات انجام شده در حوزه لوله‌گذاری فاضلاب در محله‌های مختلف را تشریح کرد و افزود: لوله‌گذاری فاضلاب در کوچه ۲۶ خیابان کیوانفر، بین کوچه ۱۵ تا ۱۹ خیابان امام موسی صدر، بخشی از نیروگاه خیابان کشاورز، میدان مطهری و کوچه رزاقی شهرک مهدیه با اعتباری بالغ بیش از ۳۹۹ میلیون تومان انجام شده است.

او اعتبار صرف شده برای تهیه مصالح اجرای شبکه اصلی و فرعی شبکه فاضلاب را عددی بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: برای جمع‌آوری شبکه فاضلاب در خیابان ۱۶ متری مدنی، انتهای خیابان شهید بهشتی، از کوچه ۱۳ تا ۲۵ بلوار نواب و خیابان علوی کوچه ۶ نیز بالغ بر سه میلیارد تومان هزینه شده است.

رئیس شورای شهر قم ادامه داد: در اجرای شبکه‌های اصلی و فرعی شبکه فاضلاب در خیابان ایستگاه کوچه ۱۴ و ۱۰، خیابان امام کوچه ۵۲ اعتباری بیش از یک میلیارد تومان هزینه شده است.

جلالی هزینه اجرای لوله‌گذاری فاضلاب مسکن مهر در پردیسان را نیز تشریح کرد و گفت: در محله‌های یک، سه و پنج لوله‌گذاری فاضلاب با اعتباری بالغ بر دویست میلیون و ۸۷۲ هزار تومان اجرا شد.

رئیس شورای شهر قم محوطه‌سازی تصفیه‌خانه شماره دو را نیز عدد بالغ‌بر ۳۰۰ میلیون تومان اعلام و بیان کرد: مرمت و بهسازی دیواره تصفیه‌خانه ۳۳۳ میلیون تومان هزینه داشته است.

جلالی خرید و اجرای شبکه فاضلاب در خیابان مصلی کوچه چهار، خیابان ۱۷ متری شهید فهیمی واقع در امامزاده ابراهیم (ع) را ۳۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دانست و یادآورشد: لوله‌گذاری در خیابان امام موسی صدر حد فاصل میدان الهادی تا میدان نواب نیز ۹۲۹ میلیون ۹۰۰ هزار تومان هزینه در برداشته است.

او هزینه بازسازی و نوسازی تصفیه‌خانه را نیز ۶۳۵ میلیون تومان دانست و تأکید کرد: جمع درآمد و هزینه‌های حاصل از تبصره ۳ عددی بالغ بر ۹ میلیارد و ۴۶۷ میلیون تومان اعلام شده که از ابتدای مصوبه سال ۹۸ تا آخرین گزارشی که به شورا واصل شده محاسبه شده است.

رئیس شورای شهر قم جمع کلی هزینه‌ها در حوزه توسعه شبکه و انشعاب فاضلاب را ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام و بیان کرد: در بخش اصلاح و انشعاب شبکه فاضلاب عددی بالغ بر یک میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان و توسعه خطوط انتقال فاضلاب نیز عددی بالغ بر یک میلیارد و ۶۱۶ میلیون تومان هزینه شده است.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۲۰ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
فاضلاب منطقه قلعه کامکار پس چی میشه تمام اطرافش اومده اما اینجا مونده لطفا رسیدگی کنید