به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،بهرام سرمست استاندار قم در گفت و گو با خبرنگاران،اظهار کرد:در سطح استان با تدابیر و پیشگیریهای صورت گرفته تا حدودی مسئله کرونا کنترل شده، ولی این کنترل به معنای رفع نگرانیها نیست، چرا که ما بسیار نگرانیم که شاهد موج دوم شیوع کرونا به ویژه بعد از سفرهای نوروزی باشیم.
او افزود: با توجه به تعطیلی مراکز تجاری، آموزشی و اداری اتخاذ تدابیری برای پیشگیری از این بیماری ضروری است.
این مقام ارشد اجرایی در قم با تاکید بر نقش مردم و همراهی آنها در مدیریت این مشکل در تعطیلات نوروزی، گفت: با کمک شهروندان میتوانیم معضل را به گونهای مدیریت کنیم که تعداد ورودیها به بیمارستانها و مراکز درمانی قم کاهش پیدا کند و سلامت شهروندان فراتر از این که است تامین شود.
استاندار قم همچنین با بیان اینکه برای مبارزه با کرونا طرح بسیح ملی را با جدیت در دستور کار داریم و تمام دستگاهها نیز پای کار آمدند، گفت: نیروهای مردمی، خیران سلامت و ستادهای داوطلب و جهادی یا یک همدلی بی نظیری اقدام میکنند.
او حجم بارشهای صورت گرفته در قم طی شبانه روز گذشته را حداقل ۴۸ میلیمتر در سطح شهر قم و حداکثر ۷۰ میلیمتر در سطح استان عنوان کرد، و افزود: این حجم از بارندگی معادل یک سوم بارش سالانه استان است که بارش خوبی به شمار میآید.
سرمست همچنین با بیان اینکه بارش در بخشهای خلجستان، سلفچگان و کهک قم به صورت برف بوده است، گفت: یخ زدگی ناشی از این بارشها خسارتهایی را متوجه کشاورزان و باغداران این مناطق نموده که فرمانداری مامور برآورد این خسارتها و پیگیری موضوع شده است.
استاندار قم گفت: در سطح شهر قم نیز آب گرفتگیهایی را داشتیم که با حضور به موقع نیروهای شهرداری و آب و فاضلاب شهری آب گرفتگیها کنترل شد و یک مقداری از منازل شهروندان دچار آسیب شده که طبق برآورد صورت گرفته خسارتها جزیی است و خسارت عمده نداشتیم.
سرمست در ادامه با اشاره به حادثه ریزش تونل در میدان کشاورز قم، گفت: حوالی ساعت ۱:۲۰ دقیقه بامداد امروز ۲ دستگاه خودرو با پنج سرنشین داخل یک گودال سقوط کردند که به علت این حادثه سه تَن جان باختند و دو تن نیز به بیمارستان اعزام شدند.
او اذعان داشت: بلافاصله به معاونت عمرانی استانداری ماموریت دادم که با حضور دستگاههای ذی ربط و کارشناسان صاحب نظر برای روشن شدن ماهیت و ابعاد موضوع و بررسی علل و عوامل این حادثه تشکیل جلسه بدهد.
استاندار قم در عین حال گفت که آمادگی دستگاههای خدمات رسان و اجرایی استان برای بارندگیهای اخیر موجب شد این حادثه که میتوانست خسارتهای بیشتری در پی داشته باشد مدیریت شود.
او با یادآوری اینکه مردم با ثبت مشخصات خود در سامانه طرح غربالگری کرونا به نشانی Salamat.gov.ir در تشخیص بیماری کرونا در افراد با مرکز بهداشت، فرمانداری و نیروی مقاومت بسیج استان همکاری کنند، تا یک پالایش و پایش ۱۰۰ درصدی را تا یکی دو هفته آینده در استان تکمیل کنیم، افزود: بلکه بتوانیم به صورت خانه به خانه این موضوع را مدیریت کنیم، و بر معضل کرونا فائق بیاییم.
استاندار قم همچنین با قدردانی از مراجع و علما و همه کسانی که با ارائه نظرهای خود، مردم را به ماندن در خانه و رعایت مسائل بهداشت فردی تشویق کردند، افزود: انتظار داریم اقلیتی که این مسائل را رعایت نمیکنند نیز به خاطر حفظ جان و سلامتی خود و کادر درمانی و پزشکی جامعه از سفرها و آمد و شدهای غیر ضروری اجتناب کنند تا بلکه به کمک همدیگر بر این مشکل غلبه کنیم.
او گفت: با توجه به پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مبنی بر احتمال بارشهای شدید در قم، طبق مصوبه ستاد مدیریت بحران مقرر شد تمام دستگاههای استان اعم از اورژانسی و امدادی و خدمات رسان آمادگی کامل داشته باشند و از روز گذشته با توجه به سیلابی شدن مسیرهای استان به تمام دستگاهها آماده باش دادیم.
انتهای پیام/ش