سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر ماگنولیا لیمویی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر ماگنولیا لیمویی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دسر ماگنولیا از دسر‌های مجلسی خوشمزه است که می‌تونید به صورت تک نفره تهیه و سرو کنید. این دسر را با طعم‌های مختلف می‌توانید درست کنید مثلا لیمویی، پرتقالی، موزی.

مواد لازم: 

۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ بسته ۲۰۰ گرمی خامه صبحانه
نصف ق چ وانیل
۱ ق چ رنده‌ی پوست لیمو
۲ ق غ نشاسته
۱ ق غ آرد

مواد لازم برای سس لیمو:

۱/۳ لیوان آب لیمو
۲ عدد تخم مرغ
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق چ رنده‌ی پوست لیمو
نصف لیوان شکر
۱ ق م وانیل
۱ ق غ خامه
۳۰ گرم کره

برای اینکه رنگ زرد بیشتر بشه یک پنس زردچوبه بریزید.

سس لیمو را از یک شب قبل و یا حداقل از سه ساعت قبل درست کنید.

برای سس تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن خوب هم بزنید سپس به جز خامه و کره بقیه‌ی مواد را اضافه کنید و روی شعله با حرارت کم بگذارید و تا زمانی که به نقطه جوش برسد و غلیظ شود مدام هم بزنید سپس از روی شعله برداشته و کره و خامه را اضافه کنید.

خوب هم بزنید و در یک کاسه بریزید.

برای اینکه روی سس نبنده، سلفون رو به طوری که با آن تماس داشته باشه روی اون ببندید و برای حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید.

برای محلبی، آرد، نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ و شیر را در حالی که مدام هم میزنید بجوشانید.

وقتی جوش آمد وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کنید سپس با میکسر مخلوط کنید کمی که سرد شد خامه را هم اضافه کنید باز هم بزنید. سپس محلبی را در ظرف سرو ریخته و روی آن سس لیمو را بریزید و به هر نحوی که دوست دارید تزئین کنید.

نوش جان

منبع: turktarifi_banoo

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.