سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پروفیترول به سبک قناد‌های حرفه‌ای در منزل

“نان خامه ای” یکی از شیرینی های‌تر پر طرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در گزارش زیر آموزش خواهیم داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان خامه‌ای از جمله شیرینی‌های همیشگی قنادی‌ها می‌باشد که انصافا طعم بی نظیری هم دارد، حالا درست کردن این نان خامه‌ای در خانه می‌تواند یک امتیاز مثبت باشد برای کسانی که می‌خواهند با مقیاس‌های خودشان این شیرینی را تهیه نمایند.

مواد لازم:

۱ لیوان آب / لیوان ۲۵۰ میلی لیتری (یا پیمانه قنادی)
۱ لیوان آرد
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
نوک انگشت نمک
۳ عدد تخم مرغ اگر کوچک بودند ۴ عدد

برای کرم:
۲/۵ لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۱ عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
۱ پاکت کرم شانتی (اگه در دسترس ندارید حذف کنید، ولی خب اگه باشه بهتره)

برای روی پروفیترول:

یک بسته سس شکلات آماده

طرز تهیه:

ابتدا خمیر را درست کنید. ۱ لیوان آب و کره را داخل قابلمه ریخته بجوشانید سپس یک لیوان آرد را اضافه کرده نوک انگشت نمک را اضافه کرده خوب هم بزنید.۳-۲ دقیقه در حالیکه هم میزنید بپزید و از روی اجاق بردارید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه منتظر شوید خمیر سرد شود. سپس ۳ عدد تخم مرغ را یکی یکی در خمیر شکسته با همزن برقی هم بزنید نکته مهم هم همین است. باید تخم مرغ‌ها را تکی تکی خوب به خورد خمیر بدهید، خمیر حالت چسبناکی بخود میگیرد. یا با قاشق و یا با کیسه خامه زن خمیر را به بزرگی گردو یا با هر اندازه‌ای که دوست دارید با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید. داخل فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده ۴۵_۴۰ دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید.

موقع پخت خمیرها، کرم را حاضر کنید. شیر، آرد، ۱ عدد تخم مرغ و شکر را داخل قابلمه کوچکی بریزید و هم بزنید. سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید وانیل را اضافه کرده هم بزنید.

هر از گاهی هم بزنید روی آن پوسته نبندد. بعد از پختن پروفیترول ۵ دقیقه صبر کنید. پروفیترول پخته شده را دو قسمت کنید ۱ قاشق مرباخوری کرم را داخل آن گذاشته ببندید روی بشقاب سرو بچینید. بعد از اینکه تمام پروفیترول‌ها را پر کردید و روی آن‌ها سس شکلاتی بریزید (وقتی که سس شکلاتی کاملا سرد شد روی آن‌ها بریزید در غیر اینصورت باعث میشه پروفیترول‌ها نرم و خمیر بشن)

برای سس شکلاتی روی آن:

۱ پاکت سس شکلاتی حاضری
۵۰۰ میلی لیتر شیر یا نصف لیوان خامه صبحانه
پودر سس شکلاتی آماده و شیر را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.

منبع: turktarifi_banoo

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.