سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته قلقلی با سس انار را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  یکی از غذا‌های خوشمزه که می‌شود با گوشت درست کرد کوفته قلقلی است که خیلی راحت هست و سریع آماده می شود و می‌توان با انواع سس‌های موجود آن را تهیه کرد. در اینجا این نوع کوفته را با سس انار به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

گوشت گوساله:نیم کیلو
گوشت گوسفند (من نصف مواد رو درست کردم):نیم کیلو
پیاز:یک عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
پودر نان باگت: ۱/۳ پیمانه
فلفل: ۱/۲ ق چ
سماق: ۱/۲ ق چ
نعنا خشک: ۲ ق چ
گشنیز خرد شده: ۲ ق غ
ادویه کاری: ۱/۲ ق چ
پاپریکا: ۱/۲ ق چ
فلفل تند: ۱/۲ ق چ
نمک: ۱/۲ ق چ
کره برای سرخ کردن: دو ق روغن مایع
مواد لازم برای سس:
رب انار: ۱/۲ پیمانه
آب گوشت: دو پیمانه
سماق: ۱/۲ ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
شکر قهوه‌ای یا شکر معمولی: دو تا سه ق غ (باز بستگی به خودتون داره شیرینیش)
آرد ذرت: دو ق غ
پاپریکا: ۱/۲ ق چ
گشنیز تازه خرد شده: ۱/۲ ق غ
انار دون شده: مقداری

مراحل پخت

در ابتدا گوشت‌ها را پس از شستشو چرخ کرده (اگر گوشت چرخ شده است که مرحله بعد را شروع می‌کنیم.) و کنار می‌گذاریم.

پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم.

سپس تخم مرغ، پودر باگت، نعنا و گشنیز، و تمامی ادویه‌های ذکر شده را به گوشت اضافه می‌کنیم.

مواد را به خوبی با هم ورز می‌دهیم تا با هم مخلوط شوند.

از گوشت تهیه شده به اندازه گردو یا مقدار کوچک‌تر برداشته و به صورت کوفته‌های ریز در می‌آوریم و کنار می‌گذاریم.

در این مرحله کوفته‌ها را سرخ می‌کنیم.

مرحله بعد تهیه سس کوفته است. رب انار و آب گوشت و ما بقی مواد (به جز دانه انار و گشنیز) را با هم مخلوط کرده و مدام هم می‌زنیم تا سس درست شود.

سس به دست آمده را با کوفته‌ها اضافه می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم تا سس با کوفته‌ها به خوبی مخلوط شود.

در نهایت و پنج دقیقه مانده به پایان پخت دانه‌های انار و گشنیز را اضافه می‌کنیم.

پس از انکه سس غلیظ شد غذا آماده سرو است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.