سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک کوفته‌ی خوشمزه با مرغ

در گزارش زیر طرز تهیه یک کوفته مرغ را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کوفته مرغ نوع دیگری از کوفته است که امروز می‌خواهیم به شما آموزش دهیم. همان طور که می‌دانید کوفته انواع مختلفی دارد و معروف‌ترین آن‌ها کوفته تبریز است که تهیه اش مراحل خاص خودش را دارد و بانوان تبریزی و مردم خطه شمال غربی ایران به خوبی آن را تهیه می‌کنند.

این کوفته برای کسانی که زیاد نمی‌توانند از گوشت قرمز استفاده کنند مناسب است. شما تقریبا با بسیاری از مواد غذایی می‌توانید کوفته تهیه کنید که به ترتیب برایتان توضیح می‌دهیم و بدانید که تنوع غذایی چقدر بالاست و نیاز نیست که غذا‌های تکراری و روتین را همیشه تهیه کنید و با استفاده از مواد غذایی معمول غذا‌های جدیدی را برای خود و خانوادتان فراهم آورید.


مواد لازم

گوشت: ۵۰۰ گرم
مرغ: ۵۰۰ گرم
نان خشک آرد شده: ۱ لیوان
آرد: ۱ استکان
تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا مرغ و گوشت را با هم چرخ می‌کنیم.

پس از چرخ کردن، تخم مرغ را به گوشت‌ها اضافه می‌کنیم.

آرد، آرد نان، زردچوبه و جعفری را به گوشت افزوده و با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

سپس از مواد به دست آمده برداشته و در دست به حالت گرد در می‌آوریم و کنار می‌گذاریم.

در قابلمه مقداری آب به همراه رب گوجه فرنگی، روغن، نمک و فلفل می‌زنیم تا آب به جوش آید.

سپس کوفته‌هایی را که تهیه کرده ایم در قابلمه می‌چینیم تا با حرارت ملایم خوب بپزد.

حدود ۱ الی ۱:۳۰ ساعت زمان لازم است تا خوب پخته شود.

زمانی که آب کوفته کم شد آن‌ها را چک کنید که خوب پخته اند و سپس سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.