سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هدفمند نبودن مبارزه با موادمخدر سبب تداوم آسیب‌های اعتیاد شده است

زینی وند گفت: در مقوله مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اعتیاد اقدامات و هزینه‌های زیادی صرف شده که به وضعیت بهتری دست نیافته‌ایم که این موضوع به دلیل نبودهدفمندی در این مقوله است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، علی‌زینی‌وند معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی اظهار داشت: حوزه مبارزه با آسیب‌های اعتیاد حوزه‌ای ظریف و حساس است که هم اظهار نظر درباره آن و هم تصمیم‌گیری و اختصاص منابع مالی نیازمند مطالعه و دقت لازم است.

او  افزود: در این مقوله باید بر محوریت مردم و سمن‌ها تمرکز کنیم و باورمان این باشد که نهادهای دولتی در کل دنیا متصدیان خوبی نیستند و باید بر استفاده از ظرفیت‌های مردم تکیه کرد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: دستگاه‌های دولتی می‌توانند در این امر ناظر و تصمیم‌گیرنده باشند.

او بیان کرد: باید در حوزه آگاه‌سازی و پیشگیری از اعتیاد تلاش و برای این امر باید از فضای مجازی در حوزه آموزش و اطلاع‌رسانی استفاده کنیم.

زینی وند ادامه داد: در چرخه درمان در حوزه مبارزه با اعتیاد موفق نبوده‌ایم چرا که بررسی‌ها نشان می‌دهد حدود ۹۰ درصد افراد بعد از درمان به اعتیاد برگشتند و این نشان دهنده اینست که علی‌رغم تلاش‌ها کارمان بیهوده بوده و دقیق انجام نشده است.

او با تاکید بر اینکه باید برای دوره‌ی پس از اعتیاد به شکل هدفمند برنامه‌ریزی کنیم؛ افزود: باید سمن‌های با ظرفیت را پای کار بیاوریم و مدلی را طراحی کنیم که افراد خیر و کسانی که در حوزه اقتصاد توانمند هستند با استفاده از بودجه‌های کمیته امداد و بهزیستی برای افراد مددجو ایجاد اشتغال کنند و بر اساس این مدل از پول دادن به صورت مستقیم به افراد مددجو که توانمندی ایجاد اشتغال ندارند خودداری شود.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: باید همین مدل را در بکارگیری و اشتغال معتادان درمان شده نیز پیاده شود چرا که این افراد به تنهایی توانایی فعالیت در اجتماع و ایجاد شغل را ندارند و باید از متولیان از جمله سمن‌ها برای ایجاد اشتغال استفاده شود و این سمن‌ها افراد معتاد را پس از بهبودی در مراکز ایجاد شده مشغول بکار کنند.

او  بیان کرد: در حوزه اشتغال نیز جزو معدود کشورهایی هستیم که در دهه‌های بعد از جنگ، بیشترین پول ارزان را در کشور در مقوله اشتغال تزریق کردیم.

زینی وند با بیان این مطلب که در دولت‌های مختلف از تسهیلات سه میلیون تومانی، طرح‌های زودبازده و همچنین حجم زیاد وام‌های ارزان حوزه اشتغال روستایی در دولت فعلی به علاوه اعتبارات ارزان در اختیار کمیته امداد و بهزیستی و صندوق کارافرینی امید برای ایجاد اشتغال هزینه شده است تصریح کرد: اگر ۲۰درصد از این پول ها در کشور نتیجه می‌داد و صرف ایجاد اشتغال در کشور می‌شد تقریباً آسیب‌ها یک صدم و یک هزارم وضعیت فعلی بود.

او  ادامه داد: بنابراین باید مدلی را طراحی کنیم که از پرداخت مستقیم اعتبار به افرادی که توانمند نیستند خودداری شود و این اعتبار را در اختیار گروه‌ها و سمن‌هایی قرار دهیم که می‌توانند ایجاد اشتغال کنند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.