به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج، جلال پورانفرد سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع
دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:
افزایش ابتلا به کرونا و مرگ و میر به دلیل این ویروس با تبدیل فاصله گذاری اجتماعی به هوشمند دور از انتظار نبود، زیرا با این طرح در واقع جامعه به روال عادی خود بازگشت.
او با اشاره به تدوین پروتکلها و موازین بهداشتی توسط ستاد کرونای کشوری، عنوان کرد: با این شرایط اصناف به دو دسته پرخطر و کم خطر تقسیم بندی شده و با هدف ملزم شدن به رعایت پروتکلهای اعلامی از آنان در سامانه وزارت بهداشت ثبت نام انجام شد.
پورانفرد خواستار رعایت پروتکلها و موازین بهداشتی توسط اصناف در دو گروه پرخطر و کم خطر شد و ابراز کرد: برخی از اصناف نسبت به دستورالعملهای بهداشتی بی توجهی کردند و در واقع به داشتن کد بهداشتی اکتفا کردند.
او میزان مرگ و میر کروناییها در این استان را نسبت به میانگین کشوری مطلوب دانست و افزود: با تلاش مجموعه متولیان امر بهداشت و درمان و همچنین همکاری و تعامل مردم در بسیاری از شاخصها در این ایام نسبت به دیگر استانها وضعیت بهتری داریم.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: دو شهرستان بویراحمد و گچساران به ترتیب به دلیل خوش آب و هوا بودن و همسایگی با استان خوزستان تازه وارد پیک شدهاند که انتظار میرود مردم نسبت به رعایت توصیههای بهداشتی حساس باشند.
پورانفرد استفاده از ماسک برای کارکنان ادارات و ارباب رجوعها را اجباری عنوان کرد و گفت: نوبت دهی کلینیکهای درمانی استان با هدف جلوگیری از ازدحام جمعیت فقط بهصورت اینترنتی انجام میشود
او با اشاره به بکارگیری ۲۲۷ نیروی قرارداد موقت ۸۹ روز در ایام بیماری کرونا در استان، ادامه داد: این تعداد نیرو با پیش بینی اشغال تختهای بیمارستانی پذیرش شد و البته هیچ گونه تعهدی در زمینه استخدام آنان با این قرارداد وجود نداشت.
پورانفرد از عملکرد نیروهای قرارداد موقت دوران کرونایی ابراز رضایت کرد و افزود: در زمینه جذب و یا در اولویت بودن بکارگیری این افراد ۵ مکاتبه با معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت و درمان انجام شده است.
انتهای پیام/ط