به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، املت اسفناج یکی از انواع املتها است که در ایران طبخ میشود. در ایران انواع مختلفی املت وجود دارد که معروفترین آنها املت گوجه است. املت اسفناج به دلیل استفاده از اسفناج توانسته خواص این غذا را افزایش دهد.
این غذا در کشورهای دیگری نیز به دلیل استفاده از اسفناج و تخم مرغ و همچنین دارا بودن پروتئین سرو میشود. اسفناج دارای خواص فراوانی همچون وجود آهن است که به راحتی جذب بدن میشود. بدنسازان نیز میتوانند از این املت به عنوان تغذیه خود استفاد کنند، زیرا دارای پروتئین فراوانی است. املت اسفناج را میتوان با استفاده از قارچ و یا پنیر نیز درست کرد، ولی پایهی همهی اینها اسفناج است. از این غذا میتوان در انواع وعدههای غذایی شامل ناهار و به خصوص شام و صبحانه استفاده کرد.
مواد لازم
تخم مرغ همزده: ۳ عدد
اسفناج: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری
نمک: ۴/۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا اسفناجها را با نمک به مدت ۱۸ دقیقه بجوشانید.
سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج کنید.
اسفناجها را به صورت درشت خرد کنید.
تخم مرغها را با اسفناج و فلفل وپاپریکا مخلوط کنید.
کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و مایع به دست آمده را داخل ماهیتابه بریزید.
زمانی که یک طرف املت طلایی رنگ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا تخم مرغها کاملا بپزد.
زمانی که املت اسفناج پخت آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/