به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر مسواک شما و سایر اعضای خانواده در یک ظرف واحد قرار دارد، بهتر است مسواک خود را جدا کرده و سعی کنید مسواک دیگران را آلوده نکنید.
در حالی که مطمئناً صحیح است که میکروبها میتوانند روی مسواک شما جمع شوند، شاید بعد از بیمار شدن نیازی به تعویض آن نداشته باشید. اگر بیمار شدید، ضروری نیست که مسواک خود را زودتر از آنچه که معمولاً توصیه میشود، جایگزین کنید. دکتر اسکات احمد دندانپزشک عمومی و مدرس دانشگاه ویسکانسین میگوید: «هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ممکن است پس از بهبودی از بیماری دوباره با مسواک خود بیمار شوید، وجود ندارد. این موضوع بسیار بعید است، مگر اینکه دچار نقص عمده سیستم ایمنی باشید.»
با این حال، اگر شما مسواک خود را در لیوان یا محفظه مخصوص مسواکها در سرویس بهداشتی خانه خود میگذارید و دیگر اعضای خانواده یا هم خانههای شما نیز مسواک خود را در همین ظرف میگذارند، بهتر است مسواک خود را تعویض کنید، هر نوع تماس برسهای مسواکها با یکدیگر میتواند بسیار خطرناک باشد.
یک بررسی تحقیقاتی در سال ۲۰۱۲ که در خصوص وضعیت مسواکها انجام شد، نشان داد که آلودگی مسواک به میکروبها بسیار گسترده و رایج است و میتواند موجب بیماری شود. محققان این پژوهش در خصوص احتمال وجود باکتری روی مسواک ابراز نگرانی میکنند. طیف گستردهای از میکروبها در این مطالعه یافت شد، از جمله E. coli، استافیلوکوکوس اورئوس و سایر باکتریهای ایجاد کننده بیماری. این میکروبها در حین استفاده از محفظه نگهدارنده مسواک و محیطی که در آن نگهداری میشوند جمع میشوند.
به طور کلی، مسواک شما باید هر سه تا چهار ماه جایگزین شود. خواه سالم بوده باشید یا به بیماری مسری مبتلا بوده اید، این امر صادق است.
منبع: انتخاب
انتهای پیام/