سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حریره‌بادام؛ معجونی جذاب برای کودکان + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه حریره بادام را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از بهترین معجون‌ها برای کودکان حریره بادام است که هم طعم آن را می‌پسندند هم ارزش غذایی بالایی دارد.

مواد لازم:

بادام: شش عدد
شیر پرچرب: نصف پیمانه
آرد برنک جیک قاشق غذاخوری
شکر: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای شروع بادام‌ها را با نصف لیوان آب داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از جوش آمدن آب حدود ۴۰ ثانیه صبر کنید و بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید. بادام‌ها را با آب سرد آبکشی کنید.

۲. پوست آن‌ها را بگیرید و همراه شکر و ۵ قاشق آب داخل مخلوط‌کن برقی بریزید تا کاملا یکدست شده و شبیه شیر شود. مخلوط را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید.

۳. شیر را هم اضافه کنید و روی حرارت حریره را مرتب هم بزنید. آرد برنج را در شیر حل کنید و آنقدر به همزدن ادامه دهید تا غلظت حریره مثل ماست شود.

۴. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا حریره خنک شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.