به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکارونی و خامه نوعی ماکارونی است که به راحتی تهیه میشود و نیاز به دم کردن ندارد و در واقع شما با خوردن آن طعم جدیدی را تجربه میکنید. این غذا را با پاستا پنه یا آلفردو اشتباه نگیرید، چون نوع پخت و مواد مصرفی در هر کدام از آنها بسیار متفاوت است.
شاید در نگاه اول و با توجه به مواد ارائه شده برایتان جذاب نباشد، اما پیشنهاد میکنیم که حتما آن را تهیه کنید تا خودتان متوجه شوید. امروزه نوع جدیدی از طرز تهیه ماکارونی به وجود آمده و آن هم تهیه سس آن با خامه است که طعم منحصر به فردی به آن میدهد. از زمانهای قدیم مردم در ایران ماکارونی را با سس گوشت قرمز مخلوط کرده و دم میگذاشتند که امروزه هم همچنان جزء غذاهای مورد علاقه افراد زیادی است، اما با تغییر تغذیه و روشهای جدید پخت خامه نیز به عنوان یک نوع سس به ماکارونی اضافه شده است که همین امر باعث تنوع در پخت این ماده خوشمزه شده است.
مواد لازم
ماکارونی شکلی: ۱ بسته
سیر: ۲ حبه
خامه: ۱ لیوان
سینه مرغ: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا ماکارونیها را داخل آب جوش و نمک میریزیم و صبر میکنیم تا خوب نرم شوند.
سپس آنها را آبکش میکنیم.
پیاز و سیر را نیز رنده کرده و در روغن خوب سرخ میکنیم.
سینه مرغ را خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم تا کمی سرخ شوند.
زردههای تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل و آویشن میزنیم و خامه را نیز به آنها اضافه میکنیم.
مخلوط زرده و خامه (در واقع سس به دست آمده) را داخل مرغ میریزیم و کمی هم میزنیم تا سس کمی پخته شود و یا به خورد مرغ برود.
سپس سس را از روی حرارت بر میداریم و به ماکارونی از قبل پخته شده اضافه میکنیم.
راه دیگر آن است که ماکارونی را به سس در حال پخت اضافه کنید کمی هم بزنید و سپس از روی گاز بردارید.
در نهایت غذای تهیه شده را در ظرفی ریخته و تزیین میکنیم و آماده سرو میشود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/