به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. میتوانید از دانههای پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. حدود ۲ پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا نیاز دارید.
ذرت - ۳ عدد
گوجه گیلاسی - ۴۰۰ گرم
کاهوی تازه - ۲ دسته
لوبیا قرمز پخته -۴۰۰ گرم
پیاز قرمز- یک عدد کوچک
گشنیز خرد شده - نصف پیمانه
لیمو ترش - یک عدد
عسل - یک قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه
طرز تهیه:
۱- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آنها استفاده کنید.
۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید.
۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/