به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، محمد دوستخواه احمدی مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت: کشت این
گیاه دارویی در بخشهای مرکزی، بالا ولایت و حومه این شهرستان افزایش یافته است.
او افزود: متوسط عملکرد این محصول در هر هکتار به ۷۰۰ کیلوگرم میرسد و پیشبینی میشود امسال بیش از ۱۲۸ تن زیره سبز در این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز ادامه داد: مهمترین استفاده از این گیاه، مصارف خوراکی، صنعتی و دارویی است و عواملی همچون فصل کوتاه رشد، نیاز اندک به آب، اشتغال زایی، ارزش افزوده و درآمد مطلوب از ویژگیهای قابل توجه گیاه زیره برای بهره برداران بخش زراعی است.
احمدی بیان کرد: جلوگیری از خرید تضمینی، ثبات نداشتن قیمت و نبود کارگاههای فرآوری و بسته بندی از مهمترین مشکلات حوزه کاشت این محصول در باخرز است و در حال حاضر فقط پنج درصد محصول تولید شده در شهرستان به مصرف میرسد.
او تصریح کرد: تولید زیره سبز در این شهرستان بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی میباشد و ۱۰۰ درصد این محصول در این منطقه سالم است.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز به کمبود منابع آب در باخرز اشاره و تاکید کرد: با توجه به افت منابع آب و کاهش ذخایر زیرزمینی، کشت و توسعه
محصولات کم آب طلب یکی از مهمترین برنامههای جهاد کشاورزی این شهرستان است.
انتهای پیام//ف.س