سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حال حلقه دره، رو به بهبودی است/ شهردارانی که زباله تولید می‌کنند، اما پول نمی‌دهند!

مدیرکل محیط زیست البرز گفت: وضعیت رسیدگی به حلقه دره در یک سال اخیر از نظر دفع حداقلی و بازیافت علمی پسماند، بهتر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، فردین حکیمی، مدیرکل محیط زیست البرز گفت: حلقه دره دارای چالش هایی است که  بی توجهی به آنها، رفع و رجوع آن را نیز دشوار کرده به طور مثال بحث انتشار بوی نامطبوع در آنجا موضوعی است که ساکنین اطراف حلقه دره را به شدت آزار می دهد.

مدیرکل محیط زیست البرز افزود: با وجود سختی های موجود سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج برنامه های متعددی را در دست اقدام دارند که در صورت تحقق آنها مشکلات کمتر خواهد شد.

حکیمی گفت: پروژه‌هایی همچون تصفیه شیرابه، استحصال گاز، احداث لندفیل مهندسی بهداشتی، افزایش ظرفیت کارخانه کمپوست و فعال کردن کارخانه پیرولیز از جمله طرح های در حال انجام است که در صورت پایان یافتن آنها، شاهد کاهش مشکلاتی همچون انتشار بوی نامطبوع در آن منطقه خواهیم بود.

او افزود: باید به سمتی برویم که شاهد افزایش میزان بازیافت ها و کاهش دفن زباله ها باشیم تا از آلودگی های محیط زیستی جلوگیری کنیم.

مدیرکل محیط زیست البرز با اشاره به این که از زمان انتصاب رئیس فعلی سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج، اوضاع رسیدگی به حلقه دره بهتر و فعالیت‌ها عملیاتی تر شده است، گفت: تجمیع پسماندهای استان در حلقه دره از جمله مشکلات آن است و از سویی دیگر همکاری نکردن شهرداران بعضی شهرهای اقماری در پرداخت سهم خود از هزینه ها، مشکلات حلقه دره را بیشتر کرده است.

احمد خیری، رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج نیز درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی حلقه دره گفت: سیاست های کلی مدیریت شهری و نظام محیط زیست شهری مبتنی بر کاهش تولید پسماند و دفع حداقلی و افزایش بازیافت است و با توجه به این سیاست از پارسال  برنامه‌هایی در دستور کار قرار گرفت و زیرساخت‌های خوبی نیز فراهم شد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج افزود: در همین راستا ما بعد از گذشت پنج سال از تاسیس واحد پیرولیز که بازیافت ۱۰۰ درصدی کیسه های پلاستیکی را انجام می‌دهد توانستیم اسفند پارسال مجوز آن را بگیریم و اکنون شروع به کار کرده است همچنین توسعه کارخانه کمپوست که با ظرفیت ۳۵۰ تن کارکردی نامطلوب داشت و ۱۰ هکتار از اراضی اطراف را آلوده کرده بود را اورهال کردیم و فاز یک آن با سرمایه ۱۰ میلیاردی بخش خصوصی همراه با بازسازی خطوط قدیمی تا دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

خیری گفت: امسال سال متفاوتی برای سازمان مدیریت پسماند است و ۱۵ پروژه با ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد از جمله برای اولین بار لندفیل مهندسی بهداشتی با ۷ هکتار مساحت و اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان تا تیر ماه به اتمام خواهد رسید.

او افزود: تمام تلاش ما این است که با تکنولوژی های روز، دفن را به حداقل برسانیم و در این راه باید سایر دستگاه‌های مسئول همچنین شهرداران شهرهای اقماری، سهم خودشان از هزینه ها را پرداخت کنند تا بتوانیم اقدامات مثبتی را انجام بدهیم.

انتهای پیام / ر.خ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.