سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوکو سیب زمینی زرد مجلسی

در این مطلب طرز تهیه کوکو سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کوکو سیب زمینی  در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

یکی از غذا‌های سنتی ما همین کوکو هستش و اکثرا هم بلدن و ما جهت یه سری دوستان و تنوع قرار می‌دهیم این نوع کوکو به صورت سرخ شده هست که سیب زمینی پخته آب پز رو بعد از طی مراحلی سرخ خواهیم نمود.

مواد لازم:
سیب زمینی متوسط چهار عدد
پیاز یک عدد کوچک
سیر سه حبه
تخم مرغ دو عدد
ماست یک قاشق
پودر نان دو قاشق
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن

طرز تهیه:
اول سیب زمینی‌ها رو با پوست توی آب و نمک میذاریم بپزه بهتره اونقدری آب بریزیم که بعد از پخت آبی باقی نمونه، سیب زمینی که انتخاب میشه باید زرد رنگ باشه و اگه سفید باشه امکان وا رفتن کوکو هست.

بعد از کمی خنک شدن سیب زمینی‌ها، همه‌ی مواد رو توی ظرف میریزیم.

و با مشت یا گوشت کوب خوب نرمشون می‌کنیم تا یکدست بشند.

کوکو سیب زمینی خام

حرارت زیر تابه رو روشن می‌کنیم  تا تابه خوب داغ بشه، توی تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و صبر میکنیم تا داغ بشه.
با کمک قاشق یا دست به اندازه یه نارنگی برمیداریم و توی تابه بازش می‌کنیم، حرارت رو متوسط میکنیم تا آروم هم بپزه و هم سرخ شه، نه خیلی کم می‌کنیم که خمیری بشه و نه زیاد تا بسوزه، مدام این رو اون رو نمی‌کنیم صبر میکنیم یک طرف کامل طلایی شد طرف دیگه شو سرخ میکنیم.

بعد روی دستمال میذاریم تا روغنش کشیده بشه.

خیلی راحت سروش میکنیم با هر چاشنی‌ای که دوست داریم.

منبع: آشپز خانه

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.