سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کباب پنیر هندی تابه‌ای + دستور تهیه

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه کباب پنیر هندی تابه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنیر کبابی پنیر معطر ادویه‌ای غذای خیلی خوشمزه که هندوستانی هست، اگر بخواهیم فرهنگ غذایی هند را در یک جمله خلاصه کنیم می‌توان گفت خوردن غذا‌های هندی مانند شیرجه رفتن در دریای ادویجات است شاید شنیده باشید که خوراکی‌های هندی بسیار تند هستند، اما حقیقت این است که فلفل تنها ادویه‌ای نیست که در این کشور زیاد استفاده می‌شود بلکه هندی‌ها عاشق استفاده از همه نوع ادویه هستند.

مواد لازم کباب پنیر تابه‌ای هندی:
۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم پنیر میتونید از پنیر کبابی استفاده کنید
یک عدد فلفل دلمه‌ای بزرگ سبز یا زرد یا قرمز
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
یک عدد پیاز بزرگ
برای خواباندن سبزیجات:
۲۵۰ گرم ماست سفت
چهار قاشق غذاخوری آرد نخودچی
½ قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه یا سفید
½ قاشق چایخوری زیره
½ قاشق چایخوری زیره سیاه
½ قاشق چایخوری شنبلیله خشک
۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری ادویه مخلوط تندوری یا گرام ماسالا
۱ قاشق چایخوری پودر انبه
۱ تا ۲ قاشق فلفل قرمز تند
دو سانت زنجبیل رنده شده
۵ -۶ پر سیر له شده
۳/۴ قاشق چایخوری آبلیمو
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن
۳/۴ قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

ماست رو با چنگال یا هم زن دستی میزنیم تا یکنواخت بشه.
تمام ادویه‌ها و مواد خواباندن رو با داخل ماست می‌ریزیم

مخلوط ماست رو خوب هم می‌زنیم.

پنیر و سبزیجات رو به قطعات ۲ -۳ سانتی به شکل مربع خورد می‌کنیم و در ماست ادویه‌ای میریزیم.

مواد رو کاملا به ماست ادویه‌ای آغشته می‌کنیم و ۴۵ دقیقه تا ۳ ساعت در یخچال میگذاریم مزه دار شود.

برای هر نوبت سرخ کردن مواد یک قاشق روغن در تابه نچسب می‌ریزیم و وقتی داغ شد تکه‌های پنیر و سبزیجات رو درحالی که روشون با خمیر ماست پوشیده شده در روغن سرخ می‌کنیم.‌
می‌تونیم اول به سیخ چوبی بکشیم بعد سرخ کنیم که در این حالت لابه لای سبزیجات خوب سرخ نمیشه مگر اینکه در روغن غوطه ور بشه.

وقتی یک طرفشون پخت به آرومی و با احتیاط برمیگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
دقت کنید پنیر زودتر از سبزیجات سرخ میشه پس پنیر‌ها رو زودتر از تابه بردارید.

تکه‌های سرخ شده رو در سینی می‌چینیم بهتره روی کاغذ نذاریم، چون پنیر‌ها به کاغذ میچسبه.

میتونید به همین صورت سرو کنیم یا به سیخ چوبی بکشیم و سرو کنیم.

میشه موقع سرو مقداری آبلیمو و ادویه روی پنیر‌ها ریخت فکر کنم کمی گشنیز تازه خورد شده هم بد نباشه برای روی سبزیجات

بعضی از غذا‌های هندی آن قدر خوش طعم و ویژه هستند که در هر نقطه‌ای از دنیا به عنوان غذای هندی شناخته می‌شوند مثل کباب پنیر که غذای بسیار تند هندوستان که در گذشته مخصوص اشراف بود.
علاوه بر طعم دهنده‌ها و ادویه‌ها از ترشیجات نیز زیاد در غذا‌های هندی استفاده می‌شود البته اغلب آن‌ها را به عنوان طعم دهنده خارج از غذا و یا در کنار غذا به کار می‌برند.
این آموزش آشپزی نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی نداره فقط ماهیتابه نیاز دارید.

منبع: آشپزخانه

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.